Lexie Shine lansează single-ul „N-a fost să fie”

Apropo.ro / 26.01.2015, 11:32
Lexie Shine lansează single-ul
Lexie Shine lansează single-ul "N-a fost să fie", o poveste despre o iubire neîmpărtăşită, melancolie, momente triste când suntem nevoiţi să renunţăm la sentimentele pe care le-am fi păstrat toată viaţa, speranţă pe care o păstrăm în suflet, o poveste cu un final nefericit care ne face să spunem "Poate că n-a fost să fie/ Flacăra atât de vie/ Amintirea ta mă cheamă/ Ne uneşte, ne destrama".

Ce a fost n-are să mai fie şi ce nu este n-a fost să fie. După lacrimi, ură, frică şi detestare, tot ceea ce ne rămâne să facem este să ne resemnăm în fata eşecului. În timp, toate aceste sentimente trec şi, chiar dacă nu se vindecă, timpul aduce linişte.

„Single-ul s-a potrivit perfect cu starea mea de spirit din momentul în care l-am ascultat şi m-a făcut să realizez că, cel mai important după o despartie dureroasă, este să fim optimişti şi să vedem soarele din spatele norilor”, declară Lexie Shine.

Piesă „N-a fost să fie”, un pop cu versuri în limba română, este compusă de către Ciprian Nica şi Adrian Georgescu şi îi pune în evidenţă timbrul special a lui Lexie Shine. Artista nu este la prima colaborare cu studioul NMC & A.G. Productions, cu care a mai lansat atât piese cu versuri în limba română, cât şi în limba engleză.