Lia Sinchevici, multe fructe şi legume

De: Cătălina Matei, Nicoleta Nicolae / 17.03.2013, 12:00
Lia Sinchevici, multe fructe şi legume
Interpreta Liei Rusu din „Spitalul de demenţă” şi actriţă în „Serviciul Român de Comedie”, Lia Sinchevici este adepta produselor naturiste. Nu are probleme în a-şi menţine silueta, se hidratează şi mănâncă multe fructe şi legume.

Lia face totul ca la carte. „Mănânc mai multe fructe, beau echinaceea şi diverse ceaiuri. Încerc să mă hidratez cât mai mult şi să am mai multă încredere în produsele naturiste”, spune interpreta Liei Rusu din „Spitalul de demenţă” şi actriţă în „Serviciul Român de Comedie”. La capitolul sport însă Lia nu stă la fel de bine.

Lia Sinchevici

„Sportul este foarte important, mai ales fotbalul. Mă uit zilnic la meciuri la televizor. Nu ratez nici galele din UFC, MMA este viitorul sporturilor de contact! Ţin mult la sport, dar momentan nu am prea mult timp să- l practic. Îmi menţin silueta fără mare efort, e un cadou preţios de la natură. Aş vrea să încerc şi yoga sau pilates în viitorul apropiat”, mai spune Lia care este foarte antentă şi la produsele cosmetice pe care le foloseşte. „Le aleg cu mare grijă şi de obicei optez pentru cele franţuzeşti sau româneşti. Folosesc lapte demachiant, ulei de trandafir, ulei de cocos pentru hidratare, gomaj, creme cu protecţie solară”.