Liber la visare! Mihail a lansat „Doar Visuri”

Apropo.ro / 19.02.2015, 20:00
Liber la visare! Mihail a lansat
Trei destine - acelaşi vis: acela de a reuşi şi de a-şi exersa pasiunea. Acesta este mesajul celui mai recent single al lui Mihail: “Doar Visuri”.

În videoclipul filmat în Cluj-Napoca şi regizat chiar de Mihail, putem urmări poveştile unei pictoriţe şi a doi muzicieni care muncesc din greu şi investesc toate eforturile în ceea ce fac pentru că, în final, să se bucure de satisfacţiile izvorâte din pasiunile lor.

Artistul originar din Republica Moldova a declarat: “Ideea piesei s-a născut în momentul în care am privit în jurul meu şi mi-am dat seama că aproape toţi prietenii mei şi nu numai întâmpina foarte multe obstacole în realizarea propriilor idei şi vise, indiferent în ce domeniu activează. În momentul ăla am realizat cu adevărat presiunea societăţii şi am simţit nevoia să-mi exteriorizez trăirile. Şi astfel a luat naştere piesa “Doar visuri”.

Mihail a ţinut să mulţumească şi protagoniştilor videoclipului: “În clip apar câţiva tineri care au poveşti de viaţă diferite dar în acelaşi timp asemănătoare. Toţi sunt prietenii mei şi le mulţumesc mult pentru faptul că au acceptat să facă parte din povestea mea”.