Libertina chic

Apropo.ro / 16.03.2006, 17:11
Libertina chic
Lunile de primavara sunt ocazia perfecta pentru a-ti dezvalui latura jucausa. Hervé Bonneau, make-up artist Dior, iti propune un machiaj definit de o combinatie irezistibila – simplitate si exuberanta! O colectie noua, senzuala, luminoasa, ce inspira un sentiment de libertate si

Lunile de primavara sunt ocazia perfecta pentru a-ti dezvalui latura jucausa. Hervé Bonneau, make-up artist Dior, iti propune un machiaj definit de o combinatie irezistibila – simplitate si exuberanta!

O colectie noua, senzuala, luminoasa, ce inspira un sentiment de libertate si impertinenta. In aceasta primavara, femeia Dior este o libertina sic, cu un aspect androgin, dar de o senzualitate irezistibila. O femeie care stie sa se joace cu nuantele si pentru care machiajul nu este o procedura complicata, ci o lectie de buna-dispozitie.

In acest sezon, Dior a pregatit produsul must-have in editie limitata – bratara Dior Gourmette in doua combinatii de lipgloss: Urban Chic si Street Charm. Va fi accesoriul-vedeta al oricarei tinute si cel mai la indemana produs de machiaj!

Machiajul fetei
Aplicarea fondului de ten este primul pas in crearea unui machiaj reusit. Hervé Bonneau a folosit Diorskin Airflash, un fond de ten revolutionar sub forma de spray – e nevoie doar de cateva secunde pentru ca fata ta sa fie acoperita de un val delicat care ascunde ridurile si imperfectiunile. Nu ai nevoie de nici un aplicator special – pielea ta dobandeste instantaneu o stralucire impecabila care dureaza intrega zi.

„Cred ca trebuie sa alegem solutia cea mai simpla, deoarece femeile nu mai au rabdare pentru un machiaj laborios. De aceea nu am folosit fond de ten pe buze, pe gat sau pe pleoape”, explica Hervé Bonneau.

Pudra pulbere Diorskin Poudre Libre, nuanta Transparent Light, se intinde cu miscari usoare pe toata fata, inclusiv pe pleoape.

„Acest produs cu micro-particule care reflecta lumina daruieste transparenta pielii si o matifiaza, dar nu e foarte la indemana sa-l aplici pe parcursul zilei, de aceea recomand Diorskin Compact Powder pentru micile retusuri”.

Machiajul ochilor
Machiajul ochilor propus de Dior pentru aceasta primavara este garantia unui look plin de prospetime si de culoare. Ochii verzi ai modelului sunt cel mai bine pusi in valoare de nuantele de albastru.

„Culorile pastel ale primaverii sunt extrem de flatante, iar recomandarea mea este indrazneala. Am observat ca romancele au fie tendinta de a folosi mereu aceleasi nuante neutre, fie de a incarca excesiv fata cu machiaj. Cred ca o femeie sic trebuie sa isi aleaga culorile fardului in functie de imbracaminte, de stare si sa nu uite sa se joace cu nuantele”.

Sublinierea pleoapei inferioara va fi o tendinta majora a sezoanelor viitoare, spune Hervé Bonneau.