Liceul muzical

De: Mioara Tronaru / 17.11.2008, 00:00
Liceul muzical
Troy şi Gabriella, acum în ultimul an, au în faţă perspectiva deloc plăcută de a se despărţi, fiecare plecînd la o altă universitate pentru continuarea studiilor. Cu ajutorul restului găştii, ei vor pune în scenă o comedie muzicală.

După primele două părţi, ”High School Musical” şi ”High School Musical 2” – numai pentru televiziune, Walt Disney Pictures a înregistrat un succes atît de mare încît a scos banii şi pentru a treia parte, pro­gramată să iasă, de această dată, direct pe marele ecran.

Partea a doua, di­fu­zată în Statele Unite, în ianuarie 2006, de Disney Channel, a înregistrat cea mai mare audienţă din toate timpurile pen­tru un film de televiziune – mai mult de 250 de mi­lioane de spectatori. În plus, coloana sonoră a strîns patru discuri de platină. Ca la orice succes de casă, nu pot lipsi jo­curile video.

Cu ocazia premierei ”High School Musical 3”, se lansează concomitent două jocuri: ”High School Musical 3 Dance!”, disponibil pe Nintendo Wii, Playstation 2, Xbox 360 şi Nintendo DS şi ”Disney Sing It High School Musical”, disponibil pe Nintendo Wii, Playstation 2 şi Playstation 3.

Premiera: 21 noiembrie
TO: High School Musical 3: Senior Year.
Producţie SUA, 2008. R: Kenny Ortega.
Cu: Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu, Monique Coleman, Bart Johnson.
Distribuit de Prooptiki România