Licitaţie cu obiecte ce i-au aparţinut lui Elvis Presley

De: Nicoleta Nicolae / 18.03.2015, 11:10
Licitaţie cu obiecte ce i-au aparţinut lui  Elvis Presley
Autocarul de turneu şi recipiente de medicamente prescrise care i-au aparţinut cântăreţului Elvis Presley fac parte dintre obiectele personale ale starului american care vor fi puse în vânzare într-o licitaţie ce va fi organizată în luna mai, în Hard Rock Cafe din New York, SUA.

La această licitaţie, intitulată „Property From the Life & Career of Elvis Presley” şi organizată de casa Julien’s Auctions, vor fi puse în vânzare numeroase obiecte personale ale starului american.

Printre obiectele scoase la licitaţie se află recipiente de medicamente prescrise cântăreţului, autocarul folosit de interpreţii din trupă să de backing vocals şi grupul de instrumentişti – TCB Band – care îl acompaniau în turnee, telecomandă care controla poarta de intrare în spectaculoasa lui reşedinţă din Memphis, denumită Graceland, dar şi automobilul său de lux Stutz Blackhawk, care a fost primul model vândut vreodată din această gamă.

De asemenea, tricoul pe care Elvis Presley l-a purtat în timpul primului său concert live, în 1954, va fi scos la vânzare, alături de contractul care i-a permis să joace în filmul de succes din 1957 „Jailhouse Rock”. La această licitaţie va fi pus în vânzare şi certificatul său de căsătorie cu Priscilla Presley. Emis în 1967, documentul a fost estimat de specialişti la un preţ cuprins între 25.000 de dolari şi 35.000 de dolari.

Citeşte o scurtă biografie a artistului, pe Mediafax.ro