Liderii grupărilor „Cămătarilor” și „Sportivilor”, reținuți de DIICOT

Apropo.ro / 23.02.2013, 11:30
Liderii grupărilor
Liderii grupărilor "Cămătarilor" și "Sportivilor" și locotenenți ai acestora au fost reținuți de procurorii DIICOT, care au emis în total 29 de ordonanțe de reținere în urma audierilor începute ieri.

Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, și Ion Balint, zis Nuțu Cămătaru, au fost reținuți de procurorii DIICOT. Cei 29 de reținuți au fost duși la Tribunalul București, unde DIICOT a propus arestarea preventivă a lor.

Anchetatorii au făcut 115 percheziții vineri, în urma cărora mai multe persoane au fost ridicate și aduse la audieri. urse judiciare spun că printre persoanele ridicate se află și un consilier al sectorului 4 București, Florin Puiu, nume ce a fost vehiculat în ancheta referitoare la primarii din Ilfov și Jilava, arestați mai multe luni pentru fapte de corupție.

În cazul pentru care vineri, 22 februarie 2013, anchetatorii au descins în 115 locații, sunt cercetate 67 de persoane, acuzate de constituire a unui grup infracțional organizat, tentativă de omor calificat și deosebit de grav, lipsire de libertate, șantaj, nerespectarea regimului armelor si munițiilor, operațiuni fără drept cu dispozitive interzise, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea gravă a ordinii și liniștii publice.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro!