Liderul trupei Rammstein, Till Lindemann, și-a lansat un magazin erotic

De: Ana Obretin / 21.12.2020, 13:44
Liderul trupei Rammstein, Till Lindemann, și-a lansat un magazin erotic

Muzicianul Till Lindemann, liderul trupei Rammstein, și-a lansat un magazin de produse erotice, “Doctor Dick”.

Sexualitatea este un subiect abordat în mod deschis de formația germană. Unul dintre exemplele celebre în acest sens a fost ediția de lux a albumului “Liebe ist für alle da”, lansat în 2009. Box setul, în ediție limitată, a inclus, pe lângă materialul discografic propriu-zis, produse lubrifiante și vibratoare. De asemenea, videoclipul single-ului “Pussy” a fost prezentat în avanpremieră pe site-ul PornHub.

Fidel acestei tendințe, controversatul muzician Till Lindemann și-a lansat propria companie, iar produsele pe care le comercializează variază de la mai inocentele șosete “Doctor Dick” și papuci de baie la vin și articole cu tematică erotică, precum vibratoare, prezervative „premium” și bijuterii pentru zonele intime. Prețurile variază între 1,5 și 350 de euro, cele mai scumpe fiind bijuteriile, iar site-ul este accesibil doar persoanelor adulte. 

Pe de altă parte, membrii trupei Rammstein au fost văzuți la un studio de înregistrări din Franța, în septembrie, și au confirmat ulterior că pregătesc noi piese.

Al șaptelea album de studio al trupei Rammstein, fără titlu, a fost lansat în luna mai 2019, la zece ani de la anteriorul material discografic, “Liebe ist für alle da”. Albumul s-a situat pe primul loc în topurile din 14 țări. 

Rammstein este una dintre puținele trupe metal care și-au păstrat componența de la debut. În afară de Till Lindemann, formația este compusă din Richard Z. Kruspe (chitară), Paul Landers (chitară), Oliver Riedel (bas), Christoph Schneider (tobe) și Christian Lorenz (clape). Formația germană Rammstein a concertat de două ori în România, în 2010 și 2013.

CITEȘTE ȘI: 

Album nou lansat de Eminem: Replică pentru Snoop Dogg și scuze pentru Riri

VIDEO: Cele mai bune videoclipuri muzicale din 2020

Premiile Grammy: 14 momente de menţionat din istoria evenimentului muzical

Fenomenul “muzical” Casa de Papel

Sursa: NME