Lidia Buble a lansat videoclipul piesei „Inima nu ştie” şi un concurs

Apropo.ro / 18.02.2015, 09:00
Lidia Buble a lansat videoclipul piesei
Videoclipul "Inima nu ştie" o aduce pe Lidia Buble într-un rol inedit, de bad girl, pentru care s-a antrenat intens, alături de un instructor de Aikido.

Lidia este implicată într-o poveste de iubire din care are doar de suferit, fapt ce o motivează să se răzbune, asemenea personajului interpretat de către Uma Thurman în filmul „Kill Bill”. O poveste cinematografică plină de intrigă şi pasiune!

„A fost un 2014 frumos şi nebun! Un an în care am cunoscut mulţi oameni, un an în care m-am bucurat de fiecare clipă şi în care am trăit la intensitate maximă emoţii. ‘Inima nu stie’ este al doilea meu single, compus de către Adi Şină şi sunt foarte fericită pentru că a sosit momentul să vă arăt tuturor la ce am muncit în ultima perioadă. Voi sunteţi totul pentru mine! Nu uitaţi să vă înscrieţi la concurs. Vă pup!”, declară Lidia Buble.

Regizat de către Dan Petcan, clipul a fost filmat pe parcursul a două zile, atât într-o parcare subterană din Bucureşti, unde o putem vedea pe artistă implicată într-un street fight, alături de două găşti de tineri, cât şi la munte, unde Lidia se antrenează, pe o vreme capricioasă, cu temperaturi scăzute şi viscol, pentru o întâlnire de gradul zero.

„Lidia Buble a dat viaţa acestei piese. Mă bucur că am ocazia să arăt publicului o piesă care, prin interpretatrea Lidiei, îmi dă fiori”, declară Adrian Sînă.

Compusă de către Adi Sînă, în studiourile Premium Artist, piesa „Inima nu ştie” este al doilea single lansat de către Lidia Buble, după succesul hitului „Noi simţim la fel”, care a ocupat săptămâni la rând prima poziţie în topurile muzicale şi a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube.

Campania de lansare a noului single al Lidiei include şi un concurs. Artistă ne invită în spaţiul în care are loc antrenamentul şi pentru că ţinuta este obligatorie, Lidia pune la bătaie 11 kimonouri de Aikido.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe www.catmusic.ro/concurs-lidia-buble şi intri automat în tragerea la sorţi. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 23 februarie.