Lidia Buble cânta de la patru ani

De: Nicoleta Nicolae / 08.02.2015, 17:00
Lidia Buble cânta de la patru ani
Lidia Buble, care va concura, din 14 februarie, alături de alţi nouă artişti, în transforming-show-ul “Te cunosc de undeva!” cânta, încă de la vârsta de patru ani, în corul bisericii păstorite de tatăl său, la Deva.

“De la patru ani, am cântat în corul bisericii. Şi întotdeauna am fost fascinată de dirijori. La 17 ani, tata m-a lăsat să dirijez un cor de copii.  Şi am fost foarte fericită. Acum, nu prea mai apuc să ajung la biserică, din păcate. Dar, în vacanţe, când merg la ai mei, mă duc cât pot de des la biserică”, povesteşte Lidia.

La încheierea şcolii, Lidia spune că s-a angajat ca bonă. “Am fost bonă un an de zile, am avut grijă de o fetiţă, de la două-trei zile până a făcut un an. Apoi, am lucrat ca manager de vânzări auto. Ulterior, m-am lansat în muzică. Am apărut, acum aproximativ un  an de zile cu piesa “Kamelia”, alături de Adi Sână, apoi am lansat single-ul meu, “Noi simţim la fel”. Am plecat de acolo, de jos…”, mai spune ea.

Lidia a primit cu mare bucurie propunerea de a participa la „Te cunosc de undeva!”. “Îmi doream din suflet să vin la acest show. Şi mă bucur că mi s-a împlinit dorinţa. Foarte mult mi-au plăcut, sezonul trecut, Jorge, Maria Buză şi Ristei. Au fost şi foarte amuzanţi”, a continuat ea.