Lidia Buble, în juriul celui de-al nouălea sezon “Next Star”: “Vreau să devin prietena concurenţilor”

Apropo.ro / 22.05.2018, 14:11
Lidia Buble, în juriul celui de-al nouălea sezon “Next Star”: “Vreau să devin prietena concurenţilor”
Lidia Buble va face parte din juriul celui de-al nouălea sezon al talent show-ului “Next Star”, care se va difuza, în curând, la Antena 1.

“Propunerea pe care am primit-o, de a face parte din juriul “Next Star”, a fost bucuria sfârşitului de primavară. Sper să fac faţă emoţiilor din cadrul concursului, pentru că nu a existat vreo ediţie “Next Star” la care eu să nu vărs măcar o lacrimă. Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu nu vreau succes nemăsurat, bani cu nemiluita sau palate, ci îmi doresc, deşi ştiu că nu se poate, să rămân copil mult timp de acum încolo. Sper ca fiecare spectator să regăsească, în momentele “Next Star”, bucăţele din copilăria peste care a trecut, poate, prea repede”, spune aceasta.

Lidia Buble şi-a propus să fie mai mult decât un jurat, anul acesta, la “Next Star”. “Nu voi fi doar un jurat, ci vreau să devin prietena concurenţilor de pe scenă”. Interpreta mai spune că şi-ar fi dorit să fi avut şansa să participe, în copilărie, la un asemenea show: “Mi-aş fi dorit să fi avut şi eu, când eram de vârsta acestor copii, şansa unui astfel de concurs, deşi eu nu l-am privit niciodată ca pe un concurs, ci ca pe un spectacol al poveştilor de calitate şi al bunului gust”.
Cel de-al nouălea sezon al show-ului fenomen „Next Star”, prezentat de Dan Negru, va aduce, în curând, la Antena 1, cei mai talentaţi copii din cele mai diverse domenii, printre care muzica, dansul, sportul, teatrul. Cine sunt ceilalţi juraţi care în acest sezon vor încerca să găsească cel de-la nouălea “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor afla în zilele următoare.