Lidia Buble interpretează coloana sonoră din noul serial, Povestirile Răţoiului, la Disney Channel – FOTO&VIDEO

De: Cristiana Trifu / 03.04.2018, 12:42
Lidia Buble interpretează coloana sonoră din noul serial, Povestirile Răţoiului, la Disney Channel - FOTO&VIDEO
Cântăreaţa Lidia Buble interpretează melodia din genericul unui nou serial animat de comedie şi aventură, Povestirile Răţoiului, ce are premiera la Disney Channel, în 16 aprilie, la ora 17:00.

Artista a înregistrat şi un videoclip muzical dinamic, în stilul revistelor de benzi desenate cu celebrii Scrooge şi Donald Duck şi este disponibil pe Youtube şi pe canalul TV Disney Channel.

Serialul prezintă aventurile îndrăzneţe ale celui mai cunoscut trilionar din Duckburg, Scrooge McDuck în jurul lumii. El este în permanenţă însoţit de cei trei strănepoţi neastâmpăraţi – Huey, Dewey şi Louie, de nepotul său temperamental, Donald şi personalul de încredere de la Conacul McDuck. După ce o reuniune de familie care trebuia să se întâmple de multă vreme îi aduce laolaltă pe Scrooge, pe Donald şi pe nepotii săi, familia de raţe începe o viaţă mult mai incitantă decât şi-au imaginat vreodată. Programul celebrează familia şi prietenia umărind prsonajele în aventuri pline de umor şi mister.

“Cand am primit propunerea de a cânta piesa din genericul serialului, am fost foarte entuziasmată, căci Povestirile Răţoiului a fost serialul cel mai îndrăgit din toată copilăria mea. Abia aşteptam să dau vestea tuturor fraţilor şi surorilor mele. Obişnuiam să împrumutăm DVD-ul de la bibliotecă şi ne uitam cu toată familia. Iar la finalul fiecărui episod, discutam cu tata ce învăţături putem lua din aventurile lui Scrooge şi ale celor 3 nepoţi poznaşi,” a declarat Lidia Buble.

Creată pentru copii, familii şi cei cu suflet de copil, având legături nostalgice către seria originală, noua serie îl urmăreşte pe Scrooge McDuck, un răţoi pasionat de aventuri care îşi lasă viaţa de explorator, mistere de rezolvat şi locuri de străbătut în urmă pentru a deveni un om de afaceri în oraşul Macburg. Când Scrooge se revede în mod neaşteptat cu familia lui, isteţul Huey, neastâmpăratul Dewey şi vorbăreţul Louie pun la îndoială tot ce ştiau despre unchiul lor odată legendar. Fascinaţi de Scrooge şi măiestria Conacului McDuck, tripleţii şi Webby descoperă secrete de familie ţinute ascunse multă vreme şi dezlănţuie totemuri din trecutul epic, determinând întreaga familie, care îi include pe Webby, doamna Beakley şi Launchpad McMac, să se îmbarce în escapade îndrăzneţe în întreaga lume.

Bazată pe seria câştigătoare a unui Premiu Emmy şi mult iubită de o întreagă generaţie de telespectatori, „Povestirile Răţoiului” îl are ca producător executiv pe Matt Youngberg, nominalizat la Premiile Annie, pe Francisco Angones în rolul de co-producător şi story editor şi Sean Jimenez („Ciudăţeni”, nominalizat la premiile Emmy, realizat de Disney XD) în calitate de director scenograf. Seria este o producţie a Disney Television Animation.