Lidia Buble lansează single-ul „Mă cerţi”, feat Adrian Sână VIDEO

De: Nicoleta Nicolae / 14.04.2016, 09:40

Lidia Buble lansează single-ul
Lidia Buble lansează single-ul şi videoclipul "Mă cerţi", o nouă colaborare cu Adrian Sână.

Ca în cazul celorlate piese lansate de către Lidia, Adrian Sînă este şi compozitorul noului single, de această dată alături de Cojocaru Anca si Andrei Vitan. Videoclipul este regizat de către Bogdan Paun şi Alexandru Muresan şi o aduce pe Lidia Buble într-un modern fairytale, young, cool, funny, o poveste de dragoste din care nu lipseste sarea şi piperul.

„Am reusit, alaturi de Adi Sina, sa transpunem o frumoasa poveste de dragoste, cu bune si rele, sa subliniem si acele momente de ‘cearta’, fara de care nu ne putem lipsi, atunci cand iubim si suntem iubiti. Imi doresc ca bublisorii mei sa se indragosteasca de ‘Ma certi’ si, cu ajutorul lor, sa devina hit. Voi certati din si in iubire? Daca da, iertati repede?”, spune Lidia Buble.
 
„MA CERTI este o piesa pop superba, cu o incarcatura mare, care vorbeste despre momentele acelea in care indragostitii se cearta din prea multa iubire. Vocea Lidiei transpune excelent povestea cantecului. Sunt sigur ca toti ne vom regasi in versurile piesei”, declara Adrian Sina.