Lidia Buble s-a apucat de arte marţiale!

De: Nicoleta Nicolae / 17.02.2015, 08:00
Lidia Buble s-a apucat de arte marţiale!
După ce a cucerit topurile muzicale cu hitul "Noi simţim la fel", Lidia Buble revine cu cel de-al doilea single şi un videoclip în care artista se pregăteşte intens pentru o luptă "pe viaţă şi pe moarte".

„Inima nu ştie” este titlul piesei compuse de către Adrian Sînă, în studiourile Premium Artist, însă până se lansează videoclipul oficial, Lidia Buble a pregătit o surpriză şi ne arată o mică parte din ceea ce presupun antrenamentele de Aikido.

Lidia Buble s-a antrenat mai multe zile la rând, alături de un instructor, iar rezultatul poate fi văzut în videoclipul regizat de către Dan Petcan. Pentru cadrele de pe munte, în care artista se antrenează, Lidia a avut de înfruntat o vreme foarte capricioasă, cu temperaturi scăzute şi viscol.

Artista ne invită în spaţiul în care are loc antrenamentul şi pentru că ţinuta este obligatorie, Lidia pune la bătaie 11 kimonouri de Aikido.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe link-ul http://catmusic.ro/concurs-lidia-buble şi intri automat în tragerea la sorţi. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 23 februarie.