Lidia Buble, sărbătorită pe platourile de filmare de la “Next Star” – FOTO

Apropo.ro / 12.06.2018, 12:01
Lidia Buble, sărbătorită pe platourile de filmare de la “Next Star” - FOTO
Lidia Buble, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20.00, în juriul celui de-al nouălea sezon “Next Star”, a fost sărbătorită pe platourile de filmare, cu ocazia aniversării zilei de naştere.

Colegii de emisiune, juraţii Pepe şi Dorian Popa şi co-prezentatorul Şerban Copoţ, în frunte cu Dan Negru, prezentatorul show-ului, au surprins-o pe Lidia cu un moment artistic pregătit special pentru ea şi cu un minunat tort cu ciocolată şi fructe de pădure.

“Doamne, ce surpriză frumoasă mi-aţi făcut!”, a exclamat Lidia atunci când l-a văzut pe Dan Negru cu tortul în braţe, dar şi pe Dorian, Pepe şi Şerban cu măşti pe figură şi dansând pe scenă în jurul lui.

Aceasta însă nu a fost singura surpriză de care Lidia a avut parte, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 25 de ani.
Echipa ei de hairstyle şi make-up i-a făcut cadou o şedinţă foto, pe baza unui concept pe care Lidia şi-l dorea de mult, colegii din trupa ei de instrumentişti i-au oferit cu câteva zile în urmă, pe scenă, la un concert pe care aceasta l-a susţinut, un buchet de 51 trandafiri, iar la Alba Fest, 60.000 de oameni i-au cântat „La mulţi ani!”. De asemenea, iubitul ei, Răzvan Simion  i-a făcut cadou o vacanţă de nouă zile, în Maldive, un loc în care Lidia visează să meargă de ceva timp.

Prima ediţie a noului sezon „Next Star” va aduce, sâmbăta aceasta, în faţa publicului şi a juriului format din Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa 12 copii talentaţi în diverse domenii. Cine sunt aceştia, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20.00, în debutul celui de-al nouălea sezon al talent-show-ului prezentat de Dan Negru.