Lidia Buble şi-a cumpărat prima maşină

Apropo.ro / 04.03.2015, 11:17
Lidia Buble şi-a cumpărat prima maşină
Lidia Buble, pe care telespectatorii Antenei 1 o urmăresc în fiecare seară de sâmbătă, în transforming-show-ul “Te cunosc de undeva!”, şi-a cumpărat săptămâna trecută prima ei maşină.
”Este prima mea maşină. Până acum, circulam prin Bucureşti cu taxiul. Sunt foarte mulţumită de ea şi încântată că este foarte spaţioasă. Aşa vor putea încăpea în ea cât mai mulţi frăţiori şi nepoţei de-ai mei”, ne-a declarat frumoasa cântăreaţă. Lidia are 10 fraţi şi surori şi 27 de nepoţei.
 
Foto: Antena 1 – Gabriela Arsenie
 
Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Lidia Buble va cânta din nou în travesti. La Jackpot va fi Cornel Ilie şi va cânta alături de original pe scena show-ului transformărilor, iar în “concursul” propriu-zis, va fi Bobby Darin. “Nu mă deranjează deloc faptul că îmi pică la ruletă aproape numai personaje masculine, pentru că eu chiar mi-am dorit să am parte de transformări radicale în acest show. Mă distrează foarte tare şi mi se pare haios să fiu bărbat. Nu e nimic complicat, singurele mici neplăceri ar fi cele legate de lentilele de contact – le suport destul de greu – şi de cheliile care mi se aplică pe sub perucă, pentru că mi se irită pielea de la adeziv. Însă trec repede peste aceste mici neplăceri şi mă bucur de personajele pe care le am de interpretat”, mai spune Lidia Buble.