Lidia Fecioru: Dacă nu vom ţine cont de lucrurile astea, toată viaţa noastră se dă peste cap”

Apropo.ro / 19.07.2018, 14:00
Lidia Fecioru: Dacă nu vom ţine cont de lucrurile astea, toată viaţa noastră se dă peste cap”
Unul dintre cei mai cunoscuţi bioenergeticieni din România, Lidia Fecioru, atrage atenţia asupra lucrurilor pe care este bine să ne concentrăm pentru a avea o viaţă fericită, duminică, 22 iulie, de la ora 15.45, la ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Invitată în emisiune, aceasta vorbeşte deschis despre viaţa ei şi despre modul în care şi-a descoperit aptitutinile care au consacrat-o. “La 16 ani am început să mă joc cu >, doar că m-am speriat când am început să văd nişte lucruri din viitor, să văd nişte lucruri din trecut. Am început să văd ce fel de moarte va avea cineva sau dacă i se întâmplă vreun accident, m-am speriat de lucrurile astea, şi am refuzat în totalitate să mă gândesc la ele.”, îi dezvăluie ea Oanei Turcu, în cadrul ediţiei care se va difuza, în această duminică, de la ora 15.45, la Antena Stars.

Lidia Fecioru a atras atenţia asupra unui aspect important. “Eu nu mănânc când sunt supărată. Dar de ce să mă supăr pe mâncare şi s-o mănânc supărată? Îţi dai seama, a mânca o mâncare fiind supărată, fiind stresată,  ce formă de energie bagi în tine? Pentru că tu, de fapt, încarci inclusiv mâncarea aia pe care o mănânci. Trebuie să-ţi birui mintea. Cu ce o birui? Dându-i bucurie, creează-ţi frumuseţe, încearcă să faci ceva pentru tine, ocupă-ţi timpul, creează-ţi lucruri frumoase, fă curat în casă, ai grijă de tine, du-te la un masaj. Noi suntem rodul gândirii noastre, voinţa este în noi. Dacă nu vom ţine cont de lucrurile astea, toată viaţa noastră se dă peste cap. Tot ce ţine de alegerea noastră ne aparţine. Noi alegem să fim fericiţi, noi alegem să fim frumoşi, noi alegem să mâncăm, noi alegem ce vorbim, nu mintea.”, este de părere energo-terapeutul.

Aceasta susţine că fiecare faptă îşi are răsplata. “Universul este un bumerang, ce dăm aia primim. Să nu crezi vreodată că dacă vom da un topor în cap, nu vom lua un topor în cap. Aşa e şi cu gândul, şi cu fapta”, spune ea, interviul integral putând fi urmărit, duminică, la ”Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.