Dana Rogoz si-a schimbat look-ul pentru „State de Romania” (Poze)

Apropo.ro / 11.08.2009, 11:58
Dana Rogoz s-a vopsit blonda pentru personajul Andreei Popeanga din "State de Romania", care va fi difuzat din toamna la ProTv.

Dana Rogoz s-a vopsit blonda pentru personajul Andreei Popeanga din serialul de comedie "State de Romania", care va fi difuzat din aceasta toamna la ProTv.

Dana recunoaste ca este pentru prima data cand face o astfel de schimbare. “Stilistii au mai avut tentative de a ma vopsi inca de cand eram la Vremea, insa intotdeauna se gasea cineva care sa se opuna. In plus, mai tot timpul am jucat rolul fetei cuminti, motiv pentru care si look-ul meu trebuia sa fie cat mai natural”.

Schimbarea a fost destul de ciudata pentru Dana care, timp de doua saptamani, nu s-a putut obisnui cu noua infatisare. “Cand m-am uitat prima oara in oglinda am fost foarte surprinsa si incercam sa ma acomodez cu noua…Dana. De cand m-am vopsit nu cred ca am ratat nicio oglinda, nicio vitrina, geam sau alta suprafata in care ma puteam vedea. Cert este ca ma simt foarte bine asa, iar odata cu acest nou look, simt ca si in atitudinea mea s-a schimbat ceva”, marturiseste actrita.

dana

Dana Rogoz inainte de marea schimbare

Aceasta schimbare a "obligat-o" pe Dana sa asorteze si stilul vestimentar la noua culoare. Astfel ca, in primele zile nu a purtat decat haine in tonuri de gri si bej pentru ca era convinsa ca doar acestea se potriveau.

Despre serialul de comedie "State de Romania"

Schimbarea de look era necesara pentru a contura mai bine personajul pe care Dana il va juca din aceasta toamna la ProTV, in serialul de comedie “State de Romania”. Andreea Popeanga este o tanara rebela, care refuza sa asculte de sfaturile tatalui sau, ba mai mult, este mai mereu in conflict cu acesta. Dana a inceput deja filmarile si este foarte incantata de atmosfera de pe platourile de filmare. “Treaba merge foarte bine si foarte repede. Exista o echipa care s-a format de mai bine de doi ani, asa ca au deja un ritm si un mod de lucru bine stabilit, ceea ce este in avantajul tututor”, a declarat Dana.

Dana Rogoz ne arata noul ei look

dana rogoz

Dana Rogoz, pictorial incendiar in Maxim

dana