Bulimia ii da mari batai de cap lui Sharon Osbourne

Apropo.ro / 13.08.2009, 12:57
Sharon Osbourne este cunoscuta ca victima a bulimiei inca din adolescenta, boala de care inca nu a scapat nici astazi.

Sharon Osbourne este cunoscuta ca victima a bulimiei inca din adolescenta, boala de care inca nu a scapat nici astazi.

Sharon recunoaste ca a avut probleme cu mancarea inca de tanara, iar in prezent este sub supraveghere medicala.

In 1999 ea si-a pus un inel gastric in speranta ca va scapa de probleme, insa declara ca poate nu va scapa niciodata de bulimie.

Casatorita cu Ozzy, cunoscut ca si consumator de droguri si alcool, ea isi gaseste alinarea in mancare, cea pe care a incercat in acelasi timp sa o indeparteze. Nu s-a despartit niciodata de gandul ca arata grasa si ca poate nu o va dori nimeni.

Saptamana trecuta, Sharon spunea ca are succes datorita faptului ca este "scunda, grasa si paroasa".

sharon osbourne

Sharon Osbourne in urma cu cativa ani (stanga) si astazi (dreapta)

Starul TV, care si-a inceput cariera ca manager rock, a luptat din greu sa-si construiasca o imagine, avand ca impediment, mai mereu, imperfectiunile de care aminteste.

Sharon Osbourne a suferit in timp multiple operatii de infrumusetare. Tot ea este cea care se imbarbateaza: "Daca esti micuta, grasa si paroasa inseamna ca ai minte si personalitate care pot fi interesante si ii poti invata pe cei din jurul tau multe lucruri din experienta si experienta ta".

Bulimia este tulburare de alimentatie, caracterizata de un consum alimentar excesiv. O persoana cu bulimie mananca o cantitate mare de alimente intr-o perioada scurta de timp, pentru ca apoi sa-si provoace varsaturi, sa se supuna unui exercitiu fizic exagerat, sa consume laxative, diuretice sau alte medicamente in scopul unei eliminari fortate a alimentelor. Persoanele afectate de bulimie sunt obsedate de propriul aspect fizic si nu au respect de sine.

fam osbourne

Familia Osbourne