LIFX, becul care va revoluționa percepția asupra iluminării de interior (Video)

Apropo.ro / 24.09.2012, 13:00
Becul pe tehnologie LED, va putea fi controlat prin tehnologie WiFi cu ajutorul unei aplicații gratuite de pe Google Play sau iTunes.

Cum vi se pare ideea de a vă controla sistemul de iluminare de acasă printr-o aplicație pe telefon? Și nu ne referim doar la a deschide și închide lumina.

Utilizatorul va putea controla intensitatea luminii din încăpere, va putea schimba culoarea emisă de becuri și multe alte funcții interesante.

Creat de Phil Bosua din San Francisco, LIFX este un bulb LED cu Wi-Ficare poate fi controlat wireless prin sistemele Android sau iOS.

După cum se poate observa din clipul video de mai sus, această invenție ar putea avea un impact puternic în domeniul foto, unde este imperativ controlul luminii.

Momentan acest produs se află într-un stadiu de proiect, Phil Bosua oferind doar posibilitatea de pre-comandă pentru a aduna suma necesară producerii în masă a becurilor.

Acesta a dorit inițial să se atingă suma de 100.00 de dolari dar a reușit într-un timp destul de rapid să strângă din precomenzi aproximativ 1,3 milioane de dolari și mai sunt încă două luni din perioada de precomenzi.