Liga Campionilor: Borussia Dortmund este prima finalistă

De: Marian Andrei / 01.05.2013, 10:30
Liga Campionilor: Borussia Dortmund este prima finalistă
Formația germană Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor pentru a doua oară în istorie, după ce a trecut, cu scorul general de 4-3, de echipa spaniolă Real Madrid, în semifinalele competiției.

Ieri, pe arena Santiago Bernabeu, Real s-a impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Benzema, în minutul 83, și Ramos ’88. În prima manșă, Borussia Dortmund a câștigat, pe teren propriu, cu scorul de 4-1.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Tehnicianul Jose Mourinho s-a declarat dezamăgit de eliminarea formației sale, Real Madrid, în semifinalele Ligii Campionilor, afirmând că jucătorii săi au evoluat foarte bine în returul cu Borussia Dortmund.

 

„Este o dezamăgire în ceea ce privește primul meci. Acum am făcut o partidă bună. Am avut ocazii, suntem mai buni ca ei. Asta este viața, nu poți câștiga de fiecare dată. Am câștigat de două ori Liga Campionilor, mi-ar fi plăcut să o câștig și pe a treia. În ceea ce privește viitorul meu, nimic nu s-a decis”, a declarat Jose Mourinho la BeInsport.
 
De cealaltă parte, mijlocașul echipei Borussia Dortmund, Kevin Grosskreutz, a declarat că încă nu poate să creadă că va juca finala Ligii Campionilor.
 
„Au pus multă presiune pe final prin cele două goluri marcate. Noi am demonstrat însă că suntem o echipă mare și că merităm să ne calificăm. Nu-mi vine să cred că vom juca finala. Mai întâi vom savura această calificare, iar de mâine ne gândim la finală”, a declarat Grosskreutz.

La meci a asistat și Regele Juan Carlos al Spaniei.