Liga Campionilor: Real Madrid și Borussia Dortmund, primele semifinaliste

De: Marian Andrei / 10.04.2013, 09:53
Liga Campionilor: Real Madrid și Borussia Dortmund, primele semifinaliste
Real Madrid și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Champions League după ce au eliminat Galatasaray Istanbul și, respectiv, Malaga.

Formația Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, cu scorul general de 5-3, echipa turcă Galatasaray Istanbul, în sferturile de finală ale competiției.

Real Madrid s-a impus în tur, scor 3-0, iar în retur Galatasaray a câștigat cu scorul de 3-2.

În returul de ieri, pentru Galatasaray au marcat Eboue în minutul 57, Sneijer în minutul 71 și Drogba în minutul 72, iar pentru Real a înscris Cristiano Ronaldo, în minutele 7 și 90+2.

Formația germană Borussia Dortmund s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, în urma victoriei de aseară, scor 3-2, de pe teren propriu, în fața echipei spaniole Malaga, în manșa secundă a sferturilor de finală ale competiției.

În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Pentru Borussia au marcat Lewandowski în minutul 40, Reus în minutul 90+1 și Felipe Santana în minutul 90+3, iar pentru Malaga au înscris Joaquin în minutul 25 și Eliseu în minutul 82.

Celelalte două echipe care vpr accede în această fază a competiției vor fi cunoscute în această seară, după disputarea partidelor Paris SG – Barcelona (2-2 în tur) și Bayern München – Juventus (2-0 în tur).