Liga Europa: Maccabi Haifa-Steaua 5-0; Rapid-Legia 0-1; Sporting Lisabona-Vaslui 2-0

Apropo.ro / 21.10.2011, 09:58
Liga Europa: Maccabi Haifa-Steaua 5-0; Rapid-Legia 0-1; Sporting Lisabona-Vaslui 2-0
Zi neagra pentru echipele romanesti: acestea au luat bataie pe linie, Steaua reusind sa-si egaleze recordul la cea mai grea infrangere.

Echipa Rapid Bucuresti a fost invinsa, joi, cu scorul de 1-0 (0-0), de formatia poloneza Legia Varsovia, intr-un meci disputat pe Arena Nationala, in etapa a III-a a grupei C a Ligii Europa.

Golul a fost marcat de Radovici, in minutul 73, dintr-o lovitura libera executata de pe partea dreapta, de la aproximativ 30 de metri reluata in poarta de Radovici.

Echipa FC Vaslui a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de formatia portugheza Sporting Lisabona, intr-un meci din etapa a III-a a grupei D a Ligii Europa si a ramas fara victorie in aceasta faza a competitiei, iar lusitanii s-au calificat in 16-imile de finala.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Evaldo ’43 si Fernandez ’70.

Mijlocasul brazilian Wesley a fost eliminat in minutul 38, dupa ce a lovitul cu capul in fata un adversar.

Echipa Steaua Bucuresti a fost învinsa, joi, în deplasare, cu scorul de 5-0 (3-0), de formatia israeliana Maccabi Haifa, într-un meci din etapa a III-a a grupei J a Ligii Europa si a ramas fara victorie în aceasta faza a competitiei.

Golurile învingatorilor au fost marcate de Amasha ’10, ’20, Katan ’38 din penalti, Twatha ’72 si Vered ’79.

Mijlocasul Eric Bicfalvi a fost eliminat în minutul 37, dupa ce a comis un fault în pozitiei de ultim aparator.

Fundasul Valentin Iliev a comis si el un fault în careu în pozitie de ultim aparator si a fost eliminat în minutul 64.

In minutul 75, finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a parasit stadionul din Haifa aplaudându-i pe suporterii formatiei Maccabi