Liga I tipa dupa bani! (Prosport)

Apropo.ro / 05.05.2009, 08:52
Liga I tipa dupa bani! (Prosport)
Adunarea Generala de ieri a LPF a fost una linistita, cel mai important subiect dezbatut fiind cel al drepturilor TV, scrie Prosport.

Adunarea Generala de ieri a LPF a fost una linistita, cel mai important subiect dezbatut fiind cel al drepturilor de televiziune.

Confruntandu-se cu dificultati financiare, Antena 1 a solicitat sa plateasca in doua transe suma de bani pe care trebuie sa o achite pana pe 15 mai pentru optiunea 1 si, mai mult, a cerut Ligii sa plateasca, in loc de bani, echivalentul a 2 milioane de euro in… spatiu publicitar!

„Da, sunt sanse ca Antena sa renunte la prima optiune, dar cred ca RCS va plati pana la urma, este un partener foarte serios si va pastra drepturile”, spunea, saptamana trecuta, Dragomir.

Ieri, seful LPF a fost mandatat sa se ocupe personal de contractul drepturilor TV: „Nu voi ceda nici unei solicitari care sa fie in afara Caietului de Sarcini. Ce s-a semnat atunci, se va respecta. Ii astept pe cei de la Intact la discutii si sa-si plateasca obligatiile”, a declarat ieri Dragomir.

Mai multe detalii despre situatia drepturilor TV din Liga I, pe Prosport.ro