Liga învingătorilor la PRO TV – Campionii se pregătesc de marea finală

Apropo.ro / 28.04.2008, 00:00
Liga învingătorilor la PRO TV - Campionii se pregătesc de marea finală
Vedetele care au luptat la ”Dansez pentru tine” vor să fie mereu alături de micuţii lîngă care au petrecut săptămîni bune. ”Copiii pentru care am pledat în paşi de dans trebuie să aibă o copilărie frumoasă!”, spun ei la unison. În plus, ne-au dezvăluit care au fost momentele de cumpănă prin care au trecut şi cum au reuşit să le depăşească. În liga învingăto­rilor, toţi sînt favoriţi!
Andreea Bălan – O echipă puternică pentru un lider înnăscut
 
“Sînt convinsă că aceste cazuri prezentate în emisiune îşi vor găsi cumva rezolvarea. După încheierea emisiunii, noi vom rămîne în viaţa lui Ştefănel şi îl vom ajuta cu tot ce putem, pentru că merită. Cred că el va avea un viitor strălucit. Este un lider înnăscut şi merită toate şansele din lume”, afirmă cu tărie Andreea Bălan. După finalul ligii învingătorilor, Petrişor o va însoţi pe Andreea la unele dintre concertele pe care le va ţine. “Iar Ştefănuţ este deja un prieten foarte bun al amîndurora”.
 
“Nu cred că eu şi Petrişor am avut atuuri, ci poate doar avantajul că noi sîntem la a treia competiţie de acest gen şi am devenit un cuplu foarte rodat. În plus, am făcut o echipă bună cu Bursucul, coregraful nostru“
 
 
Laura Cosoi – O pereche elegantă pentru “fratele mai mic”
 
După finală, Laura Cosoi vrea să meargă acasă la Alin şi să-i cunoască fa­milia. “I-am promis că-l voi susţine şi îi voi fi alături ca o surioară mai mare. Alin este un copil care nu are multe motive de bucurie şi vreau să-l ajut să zîmbească aşa cum ar trebui să facă orice copil”. Pentru Laura, “Dansez pentru tine” este un exerciţiu şi o lecţie de viaţă. “Faptul că am luptat pentru nişte copii m-a bucurat, dar în acelaşi timp mi-am dat seama că ei sînt doar cîţiva dintre cei care au nevoie de ajutor. Mă bucur că am şansa să ajut un copil, să-i fac viaţa mai uşoară şi mai luminoasă. Bucuria din ochii lui Alin atunci cînd luăm cîte un 10 a fost cea mai mare satisfacţie pentru mine. El are încredere în noi şi ştie că-i vrem binele. S-a creat între noi o legătură foarte puternică care nu se va rupe niciodată!”, e convinsă Laura. Ea însă a avut momente critice în acest sezon. “În vinerea în care am dansat charleston, pur şi simplu nu am mai auzit muzica. Şi toată săptămîna cu rock’n’roll-ul m-am simţit foarte obosită fizic, dar mai ales psihic. M-am bucurat însă să constat că m-am mobilizat atît de bine încît în vinerea aceea am luat 100 de puncte! Şi, dacă aş vrea un premiu pentru mine şi Bogdan, acesta ar fi ”.
 
“Am reuşit acum ceva timp ca, prin intermediul dansului, să-i împlinim visul lui Bogdan. Ne dorim ca şi de data aceasta să vorbim prin dans şi să ajutăm un copil să fie fericit”.
 
Smiley – “Toată lumea cîştigă!”
 
m-a îmbogăţit spiritual şi mă bucur că am putut să ajut prin meseria mea, prin ceea ce ştiu să fac, pentru ca visul unui copil să se împlinească. Diana este un copil minunat care m-a impresionat prin tăria de a lua viaţa aşa cum este şi care mi-a dat o lecţie. Îmi doresc să rămîn o parte din viaţa ei şi de acum încolo”, povesteşte Smiley. Şi el a avut parte în acest concurs de momente dificile. “Săptămîna în care am pregătit rock’n’roll-ul şi valsul s-a dovedit a fi dificilă, dar nu din cauza complexităţii dansurilor, ci pentru că am avut un program încărcat şi nu am reuşit să dorm suficient. Din fericire însă, într-un concurs de genul acesta, toată lumea cîştigă!”.
“Atuurile echipei noastre sînt optimismul, puterea de muncă şi expresivitatea. O îndrăgesc foarte tare pe Diana şi sper să o ajut şi pe perioada recuperării. Sper ca într-o bună zi să comunicăm fără nici o barieră din partea ei”.
 
 
Alex – Despre cele două Cristine din viaţa lui
 
“Partenera mea de dans, Cristina, mi-a devenit deja rudă, e finuţa mea, pentru că părinţii mei îi vor fi naşi ei şi lui George. În ceea ce o priveşte pe Cristinica, sper să o revăd şi după finalul competiţiei, pentru că m-am ataşat foarte tare de ea”. În această ediţie, momentul critic pe care l-a trăit Alex a fost cînd a încurcat paşii şi astfel nu a mai ieşit nimic din coregrafia pentru care s-a chinut o săptămînă. “Presiunea psihică a crescut prea mult şi nu am reuşit să ne concentrăm la acel dans”. Cu toate acestea, toate mişcările învăţate la “Dansez pentru tine” îl ajută în activitatea lui artistică. “Deja am memorat cîteva scheme pe care le voi folosi în mod clar în programul meu. Cel mai mult mi-au plăcut în acest sezon R’n’B-ul, charlestonul, folclorul şi valsul şi cred că eu şi Cristina formăm cea mai originală pereche!”.
 
“Dacă o s-o pot ajuta cu ceva pe Cristinica, o voi face din tot sufletul. Va trebui doar să-mi spună şi îi voi fi alături”.
 
 
CRBL – Sufletiştii cîştigă!
 
“După marele final, mai mult ca sigur ne vom implica în viaţa ei. Eu sînt pornit să rezolv problema Andreei, indiferent cît timp îmi va lua. Prima ediţie la care am participat a fost foarte frumoasă; la fel şi aceasta. Am învăţat să dansăm foarte multe stiluri, au fost opt săptămîni active, în care am simţit că avem pentru ce să muncim. Dintre dansuri, cel mai mult mi-au plăcut hip-hop-ul şi valsul”. Momentul critic pe care l-a trăit s-a petrecut la jumătatea sezonului. “Atunci, nu am dansat foarte bine şi am obţinut note destul de mici, astfel încît eram foarte aproape de duel. A fost o perioadă cu certuri, cu lacrimi, o perioadă în care am lucrat sub tensiune. La punctaj, cred că va cîştiga echipa formată din Andreea Bălan şi Petrişor. Pe de altă parte, cred că Smiley şi Adriela sînt favoriţii publicului. Noi însă formăm cea mai sufletistă pereche!”.
 
“Cel mai mare atu al nostru cred că este chiar micuţa Andreea şi faptul că avem pentru ce să luptăm”.
 
 
Andra – ”Nu i-am înşelat încrederea!”
 
”Ne-am ataşat foarte tare de Denis, copilul pentru care luptăm”, spune Andra. ”Şi nici dacă ne-ar obliga cineva n-am mai putea renunţa la legătura care s-a creat în aceste luni. Am plîns cu el, ne-am bucurat cu el, nu i-am înşelat încrederea”. Dar ca mai toate perechile aflate în liga învingătorilor, şi cuplul format de Andra şi Cornel a avut parte de momente critice. ”În primul rînd, toţi am avut evenimente nefericite în familie – bunica mea s-a stins din viaţă, bunica lui Cătălin, socrul partenerului meu de dans, Cornel. Am tot plecat din Bucureşti şi m-am întors stoarsă de puteri şi cu lacrimile-n suflet. Apoi, după 7-8 ore de repetiţii pe zi, am ajuns uneori epuizată. Înainte de emisiune, trebuia să am parte de tratamente intensive ca să fac faţă. Important e însă că am rezistat. Sincer, n-aş fi crezut că sînt atît de puternică”. În ciuda acestor dificultăţi, Andra afirmă că acest sezon ”Dansez pentru tine” i-a mărit încrederea în propria persoană. ”O astfel de experienţă nu se uită şi nici relaţii precum cele pe care ni le-am creat în timpul competiţiei nu se rup uşor. În fond, fiecare speră să cîştige trofeul pentru a face un copil fericit”, spune Andra. ”Dacă aş vrea un premiu, acesta ar fi pentru cea mai armonioasă pereche”.
 
”Atunci cînd pui suflet în ceea ce faci, rezultatele vor fi pe măsura efortului”, crede Andra despre competiţia ”Dansez pentru tine”. ”Iar dorinţa sinceră de autodepăşire şi de a folosi toate resursele fizice sînt atuurile perechii noastre în acest concurs”.
 
 
Delia – Duel în aproape toate ediţiile
 
“Sînt mulţi cei care îşi doresc ca Raul să primească proteza pentru mînuţă”, povesteşte Delia. “Visul lui se va împlini cu siguranţă!”. În ceea ce priveşte experienţa dobîndită în timpul concursului “Dansez pentru tine”, aceasta este una sufletească. “Dincolo de exerciţiile fizice, am trecut prin foarte multe stări. Pot să spun că ne-am călit în această perioadă. Cu siguranţă, am fost cei mai încercaţi. Am făcut imposibilul în această competiţie. Am fost echipa care a executat cele mai multe dansuri în cel mai scurt timp. Critice au fost momentele în care am intrat la duel, adică de la prima ediţie pînă acum…”.
 
“Chiar dacă nu avem pregătirea necesară în domeniu, sîntem foarte spontani, naturali şi carismatici”, crede Delia despre ea şi partenerul ei de dans, Ionuţ. “Iar cazul pentru care noi luptăm este cel mai cunoscut. Toată lumea îl îndrăgeşte pe micuţul Raul”.