Like Chocolate caută jumătatea perfectă, în videoclipul „Romeo şi Julieta”

Apropo.ro / 22.01.2015, 10:53
Like Chocolate caută jumătatea perfectă, în videoclipul
O multitudine de personaje şi tipologii de bărbaţi, povesti amuzante, dar şi povesti sensibile, multe lucruri de învăţat şi aplicat într-o relaţie, în cel mai recent videoclip Like Chocolate - "Romeo şi Julieta", lansat alături de Cat Music şi Live Artist.

„Sunt foarte mândră de această piesă! Orice om îşi cauta jumătatea şi, cum visam la o dragoste perfectă, „Romeo şi Julieta” este cel mai bun exemplu! Foarte rare sunt cazurile în care oamenii se îndrăgostesc la prima vedere, aşa că până să întâlnim adevărata dragoste trebuie să avem răbdare şi să fim vigilenţi! Cel mai important pentru mine este că atunci când interpretez această piesă, care are un mesaj de dragoste împletit cu umor, mă regăsesc în ea, şi sunt convinsă că şi alţi oameni vor simţi la fel! Piesa este compusă de echipa talentată din studiourile „Lanoy Production” şi Florin Nedelcu, managerul meu, care a venit cu ideea piesei!”, declară Andra (Like Chocolate).

Filmările videoclipului „Romeo şi Julieta” au durat mai bine de 16 ore, timp în care Andra (Like Chocolate) a schimbat peste zece ţinute şi la fel de multe coafuri şi machiaje. Textul piesei produse în studiourile „Lanoy Production” este un pamflet cu final fericit în care, cu siguranţă, se vor regăsi multe femei.

În această căutare după jumătatea perfectă, videoclipul reda o serie de situaţii inspirate din realitate şi a fost filmat într-o locaţie din Bucureşti în care s-au schimbat decorurile în funcţie de fiecare poveste. Finalul ne arată că nu contează mult locul în care te afli, ci persoană alături de care eşti.