Like Chocolate s-au relaxat 10 ore la SPA în Varna

De: Nicoleta Nicolae / 10.01.2013, 11:27
Like Chocolate s-au relaxat 10 ore la SPA în Varna
Cele două praline din trupa Like Chocolate meritau câteva zile de relaxare după numeroasele concerte pe care le-au susţinut în perioada sărbătorilor. După ce au avut trei reprezentaţii în aer liber în noaptea de revelion, Betty şi Andra au hotărât zilele trecute să facă o escapadă la Varna, la un hotel de cinci stele, cu o zonă de SPA extrem de dezvoltată.

Like Chocolate

„Simţeam nevoia să evadăm din peisajul autohton şi să ne încărcăm bateriile într-o locaţie exclusivistă. Şi cum atât eu cât şi Betty suntem iubitoare de cetre SPA, ne-am gândit că nu e răsfăţ mai mare decât să petrecem câteva zile într-un hotel din Varna, ce oferă astfel de servicii, locaţie pe care ne-o recomandaseră prietenii de-a lungul timpului. Astfel ne-am făcut bagajele şi am pornit la drum, am profitat din plin de masaje de relaxare, saună, tratamente corporale şi faciale timp de 10 ore. Eu ador masajul shiatzu, aşa că am ţinut zilnic să am parte de un astfel de răsfăţ”, a mărturisit Andra, din trupa Like Chocolate.

Like Chocolate

Betty, atletă recunoscută, a profitat şi ea de piscina hotelului cât şi de peisajul autohton.”Hotelul fiind amplasat pe malul mării, m-am bucurat de câteva plimbări pe faleză şi am încercat să profităm pe cât s-a putut de vremea de acolo. Pentru că în ultima zi de vacanţă a început să ningă, ne-am adus aminte de vremurile când eram copii şi ne-am bătut cu zăpadă la malul mării, iar la final am realizat chiar şi un om de zăpadă”, a adăugat Betty.
Like Chocolate

După scurta lor vacanţă, fetele se întorc în Bucureşti, unde se vor pregăti intens pentru un nou concert în afara ţării, respectiv în Italia, la Torino.