Lili Baaddi sustine campania „Alege sa fii sanatos”

Apropo.ro / 01.04.2008, 12:25
Lili Baaddi sustine campania
Scopul campaniei "Alege sa fii sanatos" este de a determina majoritatea populatiei să adopte un stil de viata sănatos.

Succesul celei de-a II-a ediții a Galei Silhouette Awards 2008 – unul dintre cele mai importante evenimente de gen din Romania în care se premiaza frumusetea, imaginea, fidelitatea, consecventa, punctualitatea si rezultatele obtinute de cliente, dar și de câteva personaltiati ale vieții publice (Ilinca Vandici, Florentina Opris si Miorita Videanu), a ambitionat-o pe Lili Baaddi, Managerul General al Centrelor de Slabit, Infrumusetare și Fitness Silhouette si a devenit sponsor si sustinator al campaniei “Alege sa fii sanatos”.

Lili Baaddi este una dintre femeile de afaceri nou intrate in Top-ul Capital 100 de Femei de succes datorita faptului ca lantul Centrelor de Slabit, Infrumusetare si Fitness Silhouette a înregistrat în anul 2007 aproape 9.000 de clienti. Aceasta a fost partener la Gala Fotbalului Romanesc și concursul Miss Romania 2007.

Scopul campaniei “Alege sa fii sanatos” initiat de Florentina Opris este de a determina majoritatea populatiei sa adopte un stil de viata sanatos, cu o alimentatie echilibrata bazata pe „piramida alimentelor”, cu un program de exercitii fizice, cu gandire pozitiva, hidratare, control medical periodic si terapii alternative.

Prima etapa ce va tine pana in data de 1 iulie, va cuprinde un program in aer liber, lansari de produse naturale si naturiste, concursuri de slabit sau seminarii cu participarea larga a elevilor, studentilor, reprezentantilor mass-media si din diferite domenii de activitate, seminarii sustinute de specialisti în domeniu, personalităti si persoane publice, printre care se numara si Lili Baaddi. .

Totul în numele unui stil de viata sanatos promovat de Campania Nationala „Alege sa fii sanatos” prin Asociatia „Pentru o viata sanatoasa” împreuna cu Federatia RomanaSportul pentru toti, " Ministerul Sanatătii Publice, Institutul de Cercetari Alimentare și CNA.