LILI SANDU a sedus audienta

Apropo.ro / 05.04.2005, 12:55
LILI SANDU a sedus audienta
Este cantareata și, mai nou, a devenit și actrita. Este foarte convingatoare în "Numai iubirea", determinandu-l chiar și pe portarul echipei Dinamo sa se uite la telenovela Data nașterii: 28 mai 1979 Locul nașterii: Tulcea Zodie: Gemeni Nu îi plac:


Este cantareata și, mai nou, a devenit și actrita. Este foarte convingatoare în „Numai iubirea”, determinandu-l chiar și pe portarul echipei Dinamo sa se uite la telenovela

Data nașterii: 28 mai 1979
Locul nașterii: Tulcea
Zodie: Gemeni
Nu îi plac: surprizele
Își dorește: „Sa fiu iubita și sa iubesc mereu ca acum”.
Frumoasa Lili Sandu joaca rolul unui personaj incitant, o serioasa concurența pentru protagonistele din Numai iubirea. Pentru cine va fi însa frumoasa LilÂ’lee o adevarata „primejdie” și care va fi barbatul ispitit nu putem sa va dezvaluim! Aceasta este provocarea lansata de scenaristul telenovelei, Eugen Patriche!

Cum ai ajuns sa joci în „Numai iubirea”?
Sunt foarte fericita ca mi s-a acordat aceasta șansa. Ca orice femeie, care intra în lumea muzicii, mi-am dorit sa fac și actorie. Am fost aleasa în urma unui casting pentru rolul Cassandrei Niculescu, o femeie de afaceri foarte stilata și sigura pe ea, care apeleaza la arta seducției pentru a-și atinge scopurile. Este un personaj care evolueaza pe parcurs. Nu pot sa zic ca este un rol care ma reprezinta, dar încerc sa intru cat mai bine în pielea personajului. Sper ca prestația mea sa nu ma mulțumeasca numai pe mine, ci sa placa oamenilor, pentru ca, practic, pentru ei este facut acest film.

Cum te-ai acomodat cu rolul?

Nu am mai jucat niciodata și acum îmi descopar pasiunea pentru actorie. Cred ca voi face un rol bun, pentru ca vreau sa fiu cat mai naturala, iar parerea mea este ca succesul în actorie înseamna în primul rand naturalețe. Eu nu fac parte din categoria celor care, de cum prind un rol, se și cred actori.

Cum au reacționat prietenii atunci cand te-au vazut în telenovela?

Au fost reticenți la început, la fel ca și mine. Pe parcurs și-au dat seama ca au langa ei o actrița înnascuta (rade). Sunt foarte curioși și ma întreaba tot timpul ce filmez, deși își dau seama ca nu pot sa le dezvalui foarte multe, pentru ca, daca ar ști dinainte ce se va întampla, nu ar mai avea de ce sa urmareasca telenovela.

Pui cariera pe primul plan?

În acest moment, da. Recunosc: e o șansa care mi s-a oferit și trebuie sa profit de ea. Aș fi nebuna sa zic NU. Am 26 de ani – acum este timpul sa încerc sa fac ceva. Nu sunt genul de femeie care sa stea în umbra unui barbat. Ma zbat, muncesc…

În pauza pe care ai luat-o de la Trinity încoace, te-ai simțit în umbra unui barbat?

Daca ma întrebi din punct de vedere profesional – da, pot sa spun ca m-am simțit un pic în umbra. Pana sa-l cunosc pe Bogdan, lumea ma considera o artista, pentru ca faceam parte din trupa Trinity. Dupa aceea, lumea a început sa ma numeasca logodnica fotbalistului Bogdan Stelea. Nu m-a deranjat, dar îmi parea rau, deoarece îmi doream sa fac ceva, știam ca pot sa fac mai mult. A trebuit însa, sa aștept un moment propice pentru a reveni în muzica. N-am vrut sa fac muzica doar de dragul de a face muzica. Vreau sa fac ceva de calitate, așa ca am așteptat sa ies pe piața cu un produs de calitate!

Ce parere are logodnicul tau despre faptul ca ai pus cariera pe primul loc?

Bogdan e alaturi de mine și ma susține. Nu cred ca-l deranjeaza ca ma preocupa atat de mult cariera, deoarece și el a trecut prin asta. A avut un început în fotbal și știe cum e cand îți dorești sa faci ceva.

Ești microbista?

Nu, ma uit doar la meciurile în care joaca echipa naționala. Nu sunt dinamovista, deși urmaresc meciurile echipei din Ștefan cel Mare atunci cand joaca Bogdan.

Bogdan se uita la telenovele?

Da, se uita, la Numai iubirea! Cum ar fi sa nu se uite?! Iar daca pierde un episod, îl înregistrez, ca sa fie la zi cu acțiunea din telenovela. Este foarte încantat și chiar mi-a spus direct: „Nu ma așteptam sa fii atat de buna. Sunt foarte mulțumit de tine”. Bogdan are încredere în mine, iar eu nu l-am facut niciodata sa se rușineze cu mine.

Parinții tai urmaresc „Numai iubirea”?

Ai mei sunt înnebuniți! Nu pot sa exprim în cuvinte ce simt ei cand ma vad la televizor. Se bucura atunci cand vine cineva și le spune ca m-a vazut în Numai iubirea. E o bucurie pe care pot sa le-o daruiesc!

„Acum vreo doi ani am urmarit «Salomé». Îmi placea ca era vorba despre o cantareata, intriga era destul de placuta. Ma mai uit la «Rubí» Și la «Iubirea mea, pacatul» (pentru ca imi place foarte mult Yadhira Carrillo).”

Acasa Magazin