Lili Sandu, iubita lui Gerard Butler?

Apropo.ro / 08.11.2012, 12:09
Lili Sandu, iubita lui Gerard Butler?
Lili Sandu (33 ani) a avut numeroase relaţii cu bărbaţi de succes, însă niciuna nu a rezistat.

Invitată miercuri, într-o emisiune TV, Lili Sandu a vorbit despre bărbaţii din viaţa ei şi.

„Dacă Stelea ar fi avut aprobare de la Primărie să mă ceară de nevastă pe Arcul de Triumf ar fi fost un moment al naibii de romantic şi un gest pe care l-am apreciat foarte mult. Eu mă bucur pentru el că şi-a găsit jumătatea acum. Am iubit doi bărbaţi foarte mult, iar Bogdan este unul dintre ei. Între noi nu a existat niciodată violenţă, nici fizică, nici verbală”, a spus Lili Sandu.

Vedeta a vorbit şi despre relaţia cu actualul soţ al Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu, cu care a avut o aventura scurtă şi pasională.

„Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni şi am început să ieşim în acel anturaj. Am avut şi o mică escapadă în Dubai. Asta s-a întâmplat în urmă cu mulţi ani. Încă ne mai salutăm de fiecare dată când avem ocazia, dar totul între noi s-a terminat”, a spus Lili Sandu.

Aceasta a ţinut să pună capăt şi speculaţiilor apărute în presă, conform cărora ar fi avut o idilă şi cu actorul Gerard Butler, care se iubeşte în prezent cu românca Mădălina Ghenea.

„L-am cunoscut pe Gerard acum 3 ani la New York, la un eveniment, după care ne-am reîntâlnit în Los Angeles, dar nu s-a întâmplat nimic.În general, actorii curtează femeile frumoase”,, a spus Lili.