Lili Sandu, primele declaraţii după revenirea în ţară: “A fost experienţa vieţii mele” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 26.09.2018, 13:03
Lili Sandu, primele declaraţii după revenirea în ţară: “A fost experienţa vieţii mele
Lili Sandu a părăsit competiţia Exatlon, după ce a pierdut în faţa Cristinei Nedelcu, la diferenţă de patru puncte. A oferit primele declaraţii după întoarcerea din Republica Dominicană.

Lili Sandu a ajuns în ţară după ce a părăsit competiţia Exatlon. A fost întâmpinată la aeroport de iubitul ei, care i-a dus enorm dorul în perioada în care a concurat la Exatlon.

“Sunt foarte fericita pentru ca am venit acasa! Asteptam momentul asta! Sentimentele pe care le am acum nu se compara cu realitatea. Dupa 13 ore de zbor…cand am aterizat, am avut un sentiment de tristete pentru ca eu am ajuns acasa si stiu cat de mult si-ar dori sa isi vada oamenii pe care ii iubesc. Sa stii ca eu nu sunt o plangacioasa, dar plansul nu are nicio legatura cu ce esti tu ca om. Una peste alta, a fost o experienta si o provocare uimitoare. Nu cred ca am un regret. Am plecat de acolo impacata. Daca as fi ramas, as fi luptat in continuare. El mi-a lipsit cel mai mult”, a spus Lili Sandu.

SCANDAL! What’s Up s-a retras de la Exatlon după o ceartă cu Lili Sandu: „Îţi trag una peste ochi!”

 „O fotografie cât o mie de cuvinte… Ce experienţă! Greu de explicat trăirile de zi cu zi de la @exatlonromania, emoţiile dinaintea fiecărei curse, bucuria de a câştiga alături de echipă, problemele resimţite după parcurgerea traseelor, dorul de casă, solidaritatea, frustrările, spiritul de echipă, frumuseţea jocului! Vreau să mulţumesc în primul rând coechipierilor mei care mi-au fost alături, la bune şi la mai puţin bune în această lună, fiţi puternici şi rămâneţi demni, aşa cum v-am cunoscut! #haifaimosii voi striga de acum din faţa televizorului! În al doilea rând, le mulţumesc celor care ne urmăresc şi ne susţin, miza este cu atât mai valoroasă când ştii că cei de acasă sunt inspiraţi de acţiunile tale, trăiesc alături de tine momentele dificile ale jocului şi te încurajează! Nu în ultimul rând, vreau să îmi exprim aprecierea pentru toată echipa de producţie #exatlonromania şi @kanaldromania, care munceşte zi şi noapte pentru ca show-ul să fie la cel mai înalt nivel de calitate! Mă reîntorc acasă, obosită, dar cu o energie nouă”, a scris Lili Sandu pe Facebook.