Liliana Pintilei a spart 2.000 de euro la shopping în Italia

Apropo.ro / 20.07.2012, 12:09
Liliana Pintilei a spart 2.000 de euro la shopping în Italia
Pentru că a început perioada reducerilor la Roma, frumoasa actriţă a dat iama prin magazine!

Cunoscută ca românca lui Enrique Iglesias, frumoasa Liliana Pintilei a reuşit să spargă la shopping un salariu. Pentru că locuieşte în Italia, la Roma, acolo unde au început deja reducerile estivale, Liliana nu s-a putut abţine să nu dea o tură pe la cele mai cunoscute magazine de haine.

Liliana PintileiNu era neapărat nevoie să-şi reînnoiască garderoba, căci nu duce lipsa de nimic atunci când vine vorba de obiecte vestimentare şi dressing de vedetă, căci nu prea mai are loc unde să-şi aşeze ţinutele de scenă şi cele de zi.

Liliana Pintilei„Pur şi simplu nu am putut să mă abţin. Au început reducerile la Roma şi m-au prins cu bani pe card, căci tocmai ce am fost plătită pentru o reclamă pe care am făcut-o aici, un spot publicitar, aşa că am intrat prin magazine şi nu am putut ieşi cu mâna goală! M-am lăsat luată de val şi de plăcerea de a face shopping, până când am rămas cu cardul gol…De obicei, nu ţin prea mulţi bani pe card, pentru că ştiu că sunt cheltuitoare!”, a povestit Liliana care s-a ales în urma „maratonului” prin magazine cu trei perechi de pantofi, două rochii şi colecţii noi de lenjerie intimă!