Liliana Pintilei a trecut de la Enrique la Julio Iglesias! (Poze)

De: Mioara Tronaru / 19.04.2012, 13:52
Liliana Pintilei a trecut de la Enrique la Julio Iglesias! (Poze)
In ultima vreme, am auzit foarte multe despre Mădălina Ghenea, cea care se pare că i-a sucit, chiar şi pentru o scurtă perioadă de vreme, minţile actorului Leonardo DiCaprio. Ei bine, Mădălina nu este singura frumuseţe din România care a furat inima unui bărbat celebru. Incă o româncă face ravagii în lumea starurilor internaţionale.

Liliana Pintilei se pare că a fost motivul despărţirii lui Enrique Iglesias de Anna Kournikova. „Ceea ce s-a scris despre mine cu Enrique nu este adevărat. Ne-am cunoscut şi am vorbit la o petrecere în timpul Festivalului de Film din Marrakech – Maroc, dar nu s-a întâmplat nimic între noi. Nu tot ce se scrie este şi adevărat”, spune românca plecată de 15 ani în Italia. Adevărul îl vom afla cel mai probabil în cartea scrisă de Liliana Pintilei, carte care va apărea în curând în Italia, şi poate şi în Romania. Dar până când se mai gândeşte dacă a fost sau nu „pe bune” cu Enrique Iglesias, Liliana Pintilei a început sâ cante muzica seniorului, a tatălui artistului şI să apară în videoclipuri.

Liliana Pintilei– Liliana, ai trecut de la Enrique, la tatal lui, Julio Iglesias? Povesteşte-ne puţin ce e cu videoclipul în care apari şI cum ţi se pare Iglesias senior, în comparaţie cu fiul său?

Am făcut acest videoclip anul trecut, prin luna octombrie. Artistul din videoclip, care cântă şI câteva dintre melodiile lui Julio Iglesias, este un prieten de-al meu, se numeşte Manolo Cristian Abbondati şI m-a ales pe mine să apar în videoclipul lui. Cântă un cover, o piesă de- a lui Iglesias, „Se mi lasci non vale”. Clipul a fost publicat pe YouTube şI transmis în mai multe ţări, dar a apărut şI în anumite emisiuni din Italia . Am auzit că ar fi ajuns chiar şI în Japonia. Neavând sponsori, l-am înregistrat într-un studio.
Despre Julio Iglesias pot spune că este un mare cântăreţ internaţional, care va rămâne întotdeauna cu cântecele lui în amintirile noastre, iar fiul său, Enrique, a moştenit de la tatăl său o voce superbă, care a cucerit inima fanilor săI. Amândoi sunt fascinanţi şi, pe lângă faptul că au o super voce, sunt şI doi bărbaţI sarmanţI şi frumoşi!


– Si tu eşti pasionată de muzică, o sa incepi un turneu in aceasta vară prin cluburile din Italia…

Da, de mică mă pasionează foarte mult muzica, îmi place să dansez, am facut o şcoală de dans la vârsta de 11 ani, dans modern şi balet. Am fost înscrisă şI la un cor, când aveam 10 ani. Mi-aduc aminte că atunci când era pe val „Lambada”, eu am dansat într-un spectacol difuzat la o televiziune din România. In această vară voi face un turneu cu un spectacol de muzică în Italia, alături de acest prieten al meu, în videoclipul căruia am apărut. Voi continua şI eu să cânt piese de-ale lui Julio Iglesias, pentru că la noi, în Italia, e mai renumită muzica lui Iglesias senior, decât cea a lui Enrique.

Liliana Pintilei– Ce ai făcut de Paşte? Ai gătit sarmale? Cum ţi-ai răsfăţat iubitul?

De Paşte am fost la Inviere şi am gătit pentru prima oară sarmale. Mi-a spus mama cum să le fac şi mi-au ieşit foarte bune, le-am dat şI prietenelor mele de aici să guste. Am cumpărat varză murată de la un magazin românesc de aici, am cumpărat ouă roşii şi colorate, cozonac, prăjituri, castraveţi muraţi, toate produsele româneşti, şi am pregătit o masă de Paşte bogată, ca la noi acasă, în România, am respectat tradiţia. Iubitului meu îi place foarte mult mâncarea românească. In timpul zilei se ducea la cratiţă şi mai fura câte o sarma! Am mâncat toată ziua de toate şi ne-am uitat la filme. Pentru mine, iepuraşul a venit cu pacea sufletească, pe care am găsit-o la biserică, ascultând slujba.

Puteti vedea aici videoclipul în care apare Liliana Pintilei: