Lily Allen, amenințată că va fi violată și decapitată

De: Carmen Ulian / 17.02.2015, 13:30
Lily Allen, amenințată că va fi violată și decapitată
Cântăreața britanică Lily Allen a fost amenințată cu moartea de un utilizator de internet care spune că face parte din gruparea teroristă Statul Islamic.

Pe contul ei de pe rețeaua de socializare Instagram, artista britanică a publicat, vineri, o copie a mesajelor violente pe care le-a primit pe telefonul mobil, provenind de la un utilizator care spune că face parte din gruparea Statul Islamic. Între două insulte, acesta a amenințat-o pe Lily Allen, spunând că o va răpi, o va viola și o va decapita, scrie Mediafax

În acele mesaje SMS, misteriosul interlocutor i-a transmis artistei în vârstă de 29 de ani o serie de amenințări violente: „Foarte bine, se pare că nu vrei să înțelegi, eu sunt un terorist din Statul Islamic. Profită de ceea ce ai acum, târfo! Îți voi pirata conturile de pe internet, te voi răpi și te voi viola. Apoi, te voi eviscera și te voi decapita, târfă proastă!”.

În textul care însoțește fotografia de pe Instagram ce prezintă acele mesaje, Lily Allen spune că autorul amenințărilor ar fi obținut numărul ei personal de telefon „accesând ilegal contul de Twitter al cântăreței Taylor Swift”.