Lily Collins (Emily in Paris), fiica lui Phil Collins, s-a logodit cu Charlie McDowell, fiul actorilor Malcolm McDowell şi Mary Steenburgen

De: Andra Voiculescu / 16.10.2020, 11:50
Lily Collins (Emily in Paris), fiica lui Phil Collins, s-a logodit cu Charlie McDowell, fiul actorilor Malcolm McDowell şi Mary Steenburgen

Lily Collins, fiica bateristului şi cântăreţului Genesis, Phil Collins, a dezvăluit săptămânile trecute că iubitul ei, Charlie McDowell, în vârstă de 37 de ani, a cerut-o în căsătorie. Cuplul, care şi-a confirmat relaţia în august anul trecut, a împărtăşit fotografii cu Charlie stând în genunchi în Sedona, Arizona.

Lily a scris pe contul său de Istagram: „Te-am aşteptat toată viaţa şi abia aştept să ne petrecem viaţa împreună …” Charlie a împărtăşit, de asemenea, o fotografie a lui Lily, care arată cu mândrie noul ei inel, adăugând: „Într-un timp de incertitudine şi întuneric mi-ai luminat viaţa. Îmi voi preţui pentru totdeauna aventura cu tine”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ve been waiting my lifetime for you and I can’t wait to spend our lifetime together…

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

Charlie McDowell este fiul actorilor Mary Steenburgen, în vârstă de 67 de ani, şi Malcolm McDowell, în vârstă de 77 de ani, care au fost căsătoriţi timp de 10 ani, din 1980 până în 1990. Mary şi Malcolm au împreună şi o fiică, Lily.

Charlie este scriitor şi regizor, cunoscut pentru regia thrillerului The One I Love din 2014, cu Mark Duplass şi Elisabeth Moss.

Actriţa Lily Collins, în vârstă de 31 de ani, celebră acum pentru seria Emily in Paris de pe Netflix, este fiica muzicianului englez, Phil Collins, pe care acesta o împarte cu cea de-a doua soţie a sa, Jill Tavelman, cu care a fost căsătorit din 1984 până în 1996.

Aceasta a dezvăluit că nu şi-a dat seama că tatăl ei, în vârstă de 69 de ani, era faimos, până nu i-a văzut faţa pe tricoul cuiva.

Ea a declarat pentru Radio Times că se afla într-o călătorie cu familia în Disneyland când şi-a dat seama de acest lucru: „Eram purtată pe umerii tatălui meu când un bărbat a început să meargă spre noi. Avea faţa tatălui meu pe tricou şi nu prea am înţeles. Apoi l-a văzut pe tatăl meu şi i-a cerut să facă o fotografie – şi a fost un moment foarte ciudat”.

Sursa foto: Instagram/lilyjcollins