Lily Rose, fiica lui Johnny Depp, obsedata de Justin Bieber

Apropo.ro / 04.01.2012, 13:30
Lily Rose, fiica de 12 ani a lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis, este indragostita de Justin Bieber.

Desi are doar 12 ani, Lily Rose, fiica celebrilor Vanessa Paradis si Johnny Depp, pare cu mult mai matura, judecand dupa hainele pe care le poarta.

Topul si pantalonii scurti ne trimite cu gandul la Vanessa, pe cand era in topurile muzicale cu piesa „Joe le taxi”. Cele doua seamana mult, le fel cum ii seamana Lourdes mamei sale, Madonna.

Vanessa Paradis in adolescenta

Vanessa Paradis in adolescenta

Lily este indragostita de senzatia muzicii pop, Justin Bieber, iar tatal sau Depp este innebunit de faptul ca fiica lui creste parca prea repede. Se imagineaza cum va reactiona in momentul in care tanara lui domnisoara va avea intalniri cu baieti. Johnny spune ca va fi ca un vulcan ce sta sa erupa, insa doar pentru a o proteja.

„Din fericire pentru noi, Lily este mai mult interesata de muzica, decat de baieti. Este opribil pentru mine ca tata. Recent l-am intalnit pe Bieber la o conferinta de presa. Cand i-am spus asta acasa, Rose s-a schimbat la fata”, povesteste actorul.

Lily Rose si Vanessa Paradis

Lily Rose si Vanessa Paradis

„Are aproape 12 ani si este incredibil de matura pentru varsta ei, aproape inspaimantator de isteata. Scrie poezii si versuri pentru cantecele ei. Lily Rose a mostenit vocea mamei sale”, a adaugat actorul american.

Johnny Depp, 47 de ani, are o relatie cu actrita si cantareata de origine franceza Vanessa Paradis ce dureaza de peste opt ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii: pe Lily Rose Melody Depp si John „Jack” Christopher Depp III.