Limuzina Bentley a lui Dan Diaconescu a ajuns in raul Dambovita

Apropo.ro / 29.10.2011, 13:36
Limuzina Bentley a lui Dan Diaconescu a ajuns in raul Dambovita
Limuzina Bentley in valoare de peste 100.000 de euro a lui Dan Diaconescu a ajuns in raul Dambovita. Afla cine se afla la volan in momentul producerii accidentului.

O limuzina Bentley de peste 100.000 de euro a ajuns, vineri noapte, in Dambovita, dupa ce soferul a pierdut controlul intr-un viraj, iar masina a rupt un gard de protectie si un stalp.

Conform stirileprotv.ro, bolidul i-ar apartine realizatorului TV, Dan Diaconescu, insa acesta nu se afla in masina in momentul producerii incidentului.

masina dd

Masina lui Dan Diaconescu a ajuns in raul Dambovita

Martorii spun ca, la scurt timp dupa ce Bentley-ul a ajuns in apa, cei doi pasageri, de 25 si 23 de ani, angajati ai OTV, au reusit sa iasa singuri. La sosirea echipajului SMURD, unul dintre ei a acuzat dureri de picior si a fost transportat la spital.

Accidentul s-a produs in jurul orei 3 dimineata, langa pasajul Marasesti din Capitala. Din primele cercetari, se pare ca soferul limuzinei venea cu viteza pe Splaiul Unirii si, intr-o curba, in loc sa vireze la stanga, a mers drept inainte. Soferul va fi cercetat pentru distrugere si va primi o amenda.

Citeste mai multe detalii despre accident, pe Gandul.info