„L’Inchino”, vinul campionilor marca Adi Mutu

Apropo.ro / 14.10.2008, 14:30
Dupa succesul inregistrat de Briliant cu vinul "Il Dieci di Mutu", Adi isi va lansa pe piata al doilea tip de vin numit "L'Inchino".

Dupa succesul inregistrat de "Il Fenomene"(cum il spun italienii) cu vinul "Il Dieci di Mutu", Adi isi va lansa pe piata al doilea tip de vin numit "L’Inchino".

Primul vin marca Mutu, "Il Dieci" exista in trei versiuni: alb, rozee si rosu. Vinul provine din podgoriile din San Felice di Castelnuovo Berardegna. Numele vinului provine de la numarul pe care Mutu il poarta pe tricou, dupa cum nu era greu de ghicit.

"Il Dieci" marca Mutu se afla deja pe piata din Italia. Se aude ca au fost comercializate peste 6.000 de sticle de vin, la pretul de 11 euro.

Degustatorul Cristi Iancu spune despre "Il Dieci" ca: "Este un vin potrivit pentru carne rosie si pizza. Are un miros de vin tanar si se potriveste cu Merlotul de la Murfatlar".

Cei care isi doresc sa il "deguste" pe Briliant pot profita de noul vin al lui Mutu, "L’Inchino", care, dupa cum se aude, va rupe piata in doua si va fi mai bun si ceva mai scump decat "Il Dieci" (cum ar veni…. Mutu… e mai tare ca… Mutu?!).

Dieci di Mutu Wine

Dieci di Mutu

Foto: libertatea.ro