Lindsay Lohan a anunţat că s-a logodit cu Bader Shammas, bancherul cu care are o relație de doi ani

De: Nicoleta Lepădatu / 29.11.2021, 12:18
Lindsay Lohan a anunţat că s-a logodit cu Bader Shammas, bancherul cu care are o relație de doi ani

Actriţa şi cântăreaţa Lindsay Lohan a anunţat că s-a logodit cu Bader Shammas, bancherul cu care are o relație de doi ani.

Duminică, Lindsay Lohan a postat o poză cu ea și cu Shamas pozând cu un inel pe contul ei oficial de Instagram cu mesajul: „Iubirea mea. Viața mea. Familia mea. Viitorul meu.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Un reprezentant al vedetei „Mean Girls” a confirmat vestea logodnei pentru The Hollywood Reporter.

Lohan şi Shammas au o relaţie de doi ani, iar actrița a mai fost logodită în 2016 cu un cunoscut om de afaceri rus.

Anul trecut, ea a lansat primul său single în decurs de 12 ani, „Back to Me”. Albumul ei de debut, „Speak” (2004), pe care se află single-ul „Rumors”, a ajuns pe locul al patrulea în Billboard 200. Al doilea disc al ei, „A Little More Personal (Raw)”, apărut în 2005, a urcat cel mai sus pe locul al 20-lea.

În urmă cu câteva luni, Netflix a anunţat că actriţa va fi protagonista unei comedii romantice.

Lohan a devenit celebră la vârsta de 11 ani, odată cu filmul „The Parent Trap” (1998). Au urmat remake-ul „Freaky Friday” şi „Mean Girls”, iar aceste roluri i-au consolidat statutul de vedetă. După mai mulţi ani în care a fost urmărită de paparazzi şi tabloide din cauza unor probleme personale, Lohan s-a retras treptat, începând cu anii 2010, şi s-a mutat în Europa şi Dubai.

A lansat de atunci câteva proiecte, precum filmul „The Canyons” (2013, r. Paul Schrader), a jucat în producţia „Speed-the-Plow” (2014) pe West End, în serialul britanic de comedie „Sick Note” (2018) şi a avut un reality show la MTV în 2019. În acelaşi an, a fost jurat în emisiunea „The Masked Singer” din Australia. Împreună cu Mickey Rourke va juca în thrillerul horror „Cursed”, regizat de Steven R. Monroe, după cum a fost anunţat anul trecut.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Lindsay Lohans se mărită cu un milionar rus! Cum arată inelul de logodnă