Lindsay Lohan, acuzată că a furat o brățară din colecția actriței Liz Taylor

De: Gabriela Voicu / 10.01.2013, 15:10
Lindsay Lohan, acuzată că a furat o brățară din colecția actriței Liz Taylor
Actrița Lindsay Lohan este din nou acuzată de furt, după ce o brățară care i-a aparținut regretatei Elizabeth Taylor a dispărut în timpul filmărilor pentru pelicula "Liz & Dick".

Actrița Lindsay Lohan este acuzată că a furat o brățară care i-a apartinut regretatei Elizabeth Taylor, în timpul filmărilor pentru „Liz & Dick”, o peliculă despre viața actriței decedate în martie 2011.

O sursă a declarat pentru Radar Online că Lohan s-a împrietenit cu asistenta lui Liz Taylor în timpul filmărilor, iar aceasta din urmă i-a dat o brățară scumpă pentru a o purta pe platouri.

Lindsay s-a îndrăgostit de bijuterie imediat și spunea tuturor cât de mult o admiră. Nu după mult timp, brățara a dispărut din casa asistentei, în aceeași zi în care Lindsay Lohan o vizitase.

Inițial femeia i-a căutat scuze lui Lindsay, crezând că ea uitase pur și simplu să o returneze după ce a probat-o, dar mai târziu, când a sunat-o pentru a recupera brățara, actrița din „Liz & Dick” i-a spus că nu o are.

O săptămână mai târziu, după ce asistenta o amenințase pe Lohan că va suna la poliție, a reușit să recupereze brățara. Femeia a fost extrem de afectată de acest incident, bijuteria având semnificație aparte pentru ea, potrivit aceleiași surse.

Lindsay Lohan nu este la prima abatere de acest gen. Ea a mai fost acuzată ca a furat haine de pe platourile de filmare ale peliculei „Scary Movie 5”, dar și un colier dintr-un magazin de bijuterii, în 2011.