Lindsay Lohan cere ordin de restricție împotriva tatălui ei

De: Gabriela Voicu / 22.10.2012, 13:00
Lindsay Lohan cere ordin de restricție împotriva tatălui ei
Actrița Lindsay Lohan vrea să ceară ordin de restricție împotriva lui Michael Lohan, care a intrat abuziv pe proprietatea ei și a încercat să o ducă forțat la un centru de reabilitare.

Lindsay Lohan intenționează să ceară ordin de restricție împotriva tatălui ei, Michael, care a înscenat săptămâna trecută o intervenție, cu scopul de a-și duce cu forța fiica la un centru de reabilitare, convins fiind că ea a căzut din nou în patima alcoolului și a drogurilor.

Michael pretinde că fiica lui bea două sticle cu votcă pe zi și că prietenii ei au găsit cocaină în camera ei de hotel din Chateau Marmont.

Mama și alte rude ale actriței declară, însă, că Michael face aceste gesturi doar pentru a atrage atenția asupra lui.

Michael și Lindsay Lohan

Lindsay Lohan a chemat poliția când tatăl ei i-a încălcat proprietatea abuziv, iar acum este atât de furioasă încât intenționează să ceară ordin de restricție împotriva lui.

Josh Chunn, noul iubit al lui Lindsay, se afla în locuința vedetei când tatal ei a adus câțiva oameni pentru a o forța să meargă la centru. El a declarat că are grijă de Lindsay și că o ajută să treacă peste problemele din familia ei.

Pe de alta parte, însă, actrița a negat că ar avea o relație.