Lindsay Lohan e nimfomana

De: Manuela Stoicescu / 28.12.2007, 12:40
Lindsay Lohan e nimfomana
Fostul iubit al actritei, Riley Giles, a declarat pentru presa ca Lindsay Lohan a devenit dependenta de sex dupa ce si-a mai potolit pofta de droguri.

Fostul iubit al actritei, Riley Giles, a declarat pentru presa ca Lindsay Lohan a devenit dependenta de sex dupa ce si-a mai potolit pofta de droguri in clinica de reabilitare Cirque Lodge. "Lindsay e categoric nimfomana. E salbatica in pat. Faceam sex de cateva ori pe zi si apoi si noaptea", a spus "terorizatul" Riley.

"Sexul a devenit parte din recuperarea ei. Uneori nu ne dadeam jos din pat cu zilele", a mai adaugat Giles. Si desi neobositul amant s-a straduit sa-i faca pe plac teribilei Lindsay, fiind convins ca vor ramane intr-un final impreuna, actrita i-a dat cu repeziciune papucii odata ce a revenit la viata de dinaintea dezintoxicarii. Mai mult, de cand s-a intors printre tovarasii de breasla, despre Lindsay se spune ca ar avea nu unul, ci trei iubiti, printre care se afla si Stavros Niarchos, pasiunea rivalei Paris Hilton.

Despartirea lui Lindsay de Giles n-a ramas neatinsa de speculatii: unii spun ca baiatul era gelos pe faima "nimfomanei", altii ca Lindsay prefera pur si simplu un stil de viata "glam", in care Riley nu si-ar fi gasit locul.