Lindsay Lohan își plătește impozitele către stat cu banii lui Charlie Sheen

Apropo.ro / 26.11.2012, 16:40
Lindsay Lohan își plătește impozitele către stat cu banii lui Charlie Sheen
Să nu mai spună lumea că Sheen nu este tipul omului caritabil. I-a oferit 100.000 de dolari lui Lindsay Lohan pentru a o ajuta la plata impozitelor.

Actorul Charlie Sheen, 47 de ani, s-a oferit să o ajute financiar pe Lindsay Lohan cu 100.000 de dolari, pentru ca ea să-și plătească o parte din impozitele pe care le datorează statului american.

Lindsay Lohan, 26 de ani, datorează statului suma de 233.904 dolari, ce reprezintă taxe și impozite neachitate perioadei 2009 – 2010.â

Charlie Sheen

Charlie Sheen

Charlie Sheen și Lindsay Lohan au devenit buni prieteni din timpul fimărilor din septembrie pentru filmul de comedie „Scary Movie 5”. Surse din anturajul celor doi i-au surprins deseori pe actori împreună, chiar și în afara filmărilor, dar au prins-o și pe ea în timp ce fura haine de la garderobă.

Se prea poate ca stilul de viață apropiat al lor să îi fi „unit”. Cu toate acestea, nu prea vedem logica lucrurilor. Lohan nu este vreo anonimă care să nu-și permită vreo plată. Iar Sheen, din contră, dă prea mulți bani pe distracție.

Chiar și așa, se pare că Lindsay nu a spus nu ofertei lui Sheen și a plătit o parte din impozitele către stat.