Lindsay Lohan, noua silueta „biscuit” de la Hollywood

Apropo.ro / 17.02.2009, 10:29
Actrita Lindsay Lohan a fost criticata des in ultima vreme pentru silueta sa din ce in ce mai subtire.

Actrita Lindsay Lohan a fost criticata des in ultima vreme pentru silueta sa din ce in ce mai subtire.

Perseverenta insa, vedeta de numai 22 de ani a uimit din nou audienta la o recenta lansare de magazin, unde a purtat o rochita mini coral, care nu facea decat sa ii puna in evidenta silueta ascutita.

Standardele hollywoodiene referitoare la silueta sunt destul de stricte, in general, insa ele se feresc totusi de extreme.

 

 

 

NU RATA GALERIA FOTO!

Lindsay Lohan

Prin urmare, vedetele grase sunt la fel de criticate ca si cele foarte slabe, iar Lohan nu este deloc straina de aceasta ultima categorie, dupa ce anul trecut era omagiata pentru formele sale voluptoase.

Atat figura scheletica a vedetei, cat si certurile publice cu tatal ei sunt puse pe seama relatiei ei cu DJ-ita Samantha Ronson, cu care, de altfel, vedeta intentioneaza sa se casatoreasca la sfarsitul acestui an, in ciuda protestelor tatalui ei.

Lindsay Lohan

Acesta din urma este convins ca sora producatorului Mark Ronson, care pana de curand era o DJ-ita cvasi-necunoscuta in Los Angeles, nu face decat sa profite de pe urma celebritatii actritei, ducand-o pe aceasta cale catre auto-distrugere.

Chiar daca actuala silueta a actritei sfideaza anorexismul, aceasta a anuntat ca nu va asculta spusele tatalui ei si va face in continuare ceea ce doreste.

Lindsay Lohan

 

Sursa Foto: Daily Mail, celebutopia.net