Lindsay Lohan și Charlie Sheen au petrecut o seară împreună

De: Gabriela Voicu / 15.04.2013, 16:30
Lindsay Lohan și Charlie Sheen au petrecut o seară împreună
Binecunoscuții actori americani Lindsay Lohan și Charlie Sheen au petrecut o seară împreună după ce s-au împrietenit pe platourile de filmare.ale peliculei "Scary Movie V".

Lindsay Lohan și Charlie Sheen au petrecut o seară împreună la premiera mondială a parodiei „Scary Movie V”, după ce s-au împrietenit pe platourile de filmare. „Scary Movie V” urmează să ruleze în cinematografele din România începând cu data de 19 aprilie.

Lindsay Lohan și Charlie Sheen au legat o prietenie trainică pe platourile de filmare, iar după încheierea filmărilor cei doi au păstrat legătura și Charlie Sheen chiar a invitat-o pe Lohan să ia parte la show-ul lui, „Anger Management”. În plus, el a împrumutat-o pe actriță cu o sumă importantă de bani pentru a-și plăti datoriile la stat.

Lindsay Lohan și Charlie Sheen

„Cea mai mare parte din film ai senzația că nimeni nu joacă într-o comedie. Charlie, spre exemplu, este un maestru al rolurilor amuzante jucate cât se poate de serios, nu are gesturi care să trădeze acest lucru și nu sugerează o clipă că joacă de fapt într-o scenă amuzantă”, spune scenaristul David Zucker despre atmosfera din timpul filmărilor pentru „Scary Movie V”.

Filmul prezintă povestea cuplului Dan (Simon Rex) și Jodi (Ashley Tisdale), care încep să experimenteze o serie de întâmplări bizare, după ce îl aduc acasă pe Aiden, bebelușul lor. Nu trece mult până când cei doi își dau seama că sunt urmăriți de un demon ticălos, așadar cer ajutorul unei echipe de experți pentru a scăpa de „intrus”.

„Scary Movie V” (trailer)

Distribuția filmului îi include și pe Snoop Dogg, Katt Williams, Molly Shannon, Terry Crews, Jerry O’Connell, Sarah Hyland, Katrina Bowden, Tyler Posey, Shad Moss, Kate Walsh, Heather Locklear, Mac Miller și Mike Tyson.

„Scary Movie V”, lansat la 13 ani după primul film al seriei, parodiază diferite producții cinematografice din ultimii ani, precum „Paranormal Activity”, „Mama, Sinister”, „The Evil Dead”, „Inception”, „Black Swan”, dar nu se limitează la filme, cuprinzând și referințe din cultura pop sau chiar din faimosul roman „Fifty Shades of Grey”.