Lindsay Lohan va filma în România

Apropo.ro / 24.07.2007, 11:19
Lindsay Lohan va filma în România
Lindsay Lohan va juca în filmul de dragoste "Dare to Love Me", ce se va turna în România și va fi lansat anul viitor, informează revista People în ediția electronică. Filmul, în regia lui Alfonso Arau, va fi povestea unei legende a tango-ului, Carlos Gardel,Lindsay Lohan va juca în filmul de dragoste „Dare to Love Me”, ce se va turna în România și va fi lansat anul viitor, informează revista People în ediția electronică.

Filmul, în regia lui Alfonso Arau, va fi povestea unei legende a tango-ului, Carlos Gardel, îndrăgostit de o prostituată. Viața acestuia se schimbă când un glonte care o omoară pe femeie îi rămâne lui în corp până la sfârșitul zilelor.

Acțiunea se petrece în Buenos Aires, în anii 1920, și se axează pe relația dintre Gardel și misterioasa femeie.

Potrivit People, nu se știe încă ce rol va avea Lohan în film, dar actrița americană a început, vineri, să ia lecții zilnice de tango.

Filmările vor începe în toamnă.

Săptămâna trecută, Lohan a fost arestată, timp de o oră, pentru conducere în stare de ebrietate și fugă de la locul unui accident rutier pe care l-a provocat pe 26 mai. Starul riscă să aibă probleme și mai mari cu justiția, întrucât în mașina sa au fost găsite substanțe interzise. La două zile de la accident, Lohan s-a internat în clinica de dezintoxicare Promises din Malibu. Aceasta a fost a doua oară când actrița, care a jucat în „Bobby” și „Ultimul radio show”, s-a internat într-o clinică de dezintoxicare: în ianuarie, a fost internată într-o clinică din apropiere de Los Angeles, după ce a mărturisit public că frecventează de mai multă vreme întâlnirile organizației Alcoolicii Anonimi.

Mediafax

Tags: