Lineage 2 : The Chaotic Throne – The Kamael

Apropo.ro / 08.04.2008, 11:23
NCSoft Europa a prezentat un nou feature Lineage II - Hellbound & Steel Citadel.

NCSoft Europa a prezentat un nou feature Lineage II – Hellbound & Steel Citadel. Acestea sunt doua noi zone pentru jucatorii de nivel mare, vor fi lansate odata cu editia de colectie ce va apare pe 25 aprilie, oferindu-le jucatorilor noi provocari.

Odata cu introducerea zonelor de level mare numite Hellbound in episodul Kamael, aventurierii au incercat sa gaseasca o cale sa patrunda in Steel Citadel si sa il confrunte pe epicul boss Beleth. Acum cu ultimul update vor avea aceasta ocazie. O noua conditie pentru a ajunge la acest boss va fi ca jucatorii sa atinga level 85, dobandind noile skill-uri intre 78 – 85 pentru fiecare clasa in parte.

Pentru a patrunde in Steel Citadel, nu va fi usor. Citadela este compusa din patru zone, patru Turnuri, care trebuie sa fie cucerite pe rand pentru a trece de la una la alta. Aventurierii vor incepe in turnul de baza(Base Tower), format pe doua nivele, intampinand o zona de labirint a primului etaj, cu un numar mare de “mobi” al caror spawn rate este foarte scurt, trecand la etajul doi care este format din mai multe incaperi parcurse de un coridor lung. In acest etaj, jucatorii vor putea primi acces catre urmatoarele trei turnuri in Steel Citadel, odata ce vor indeplini conditiile quest-ului.

Fiecare din participanti va trebui sa detina un buf special al turnului de baza, Fiery Demon Blood, pentru a putea trece in turnul Tower of Infinitum. Acest turn este compus pe cinci nivele, fiecare avand cate doua mari incaperi. In el jucatorii vor intalni doi raid bossi The Demon Prince si Ranku, care pot fi doborati cu party-uri foarte bine organizate.

Dupa parcurgerea acestui turn, jucatorii vor reveni in turnul de baza, pentru a putea trece la al treilea mare turn, compus pe 8 nivele, numit Tully’s Workshop. Dupa ce playerii vor parcurge acest turn, ei vor trebui sa elimine raid boss-ul Tully si apoi un set de creaturi mai puternice, anume Darion’s Challengers si in final pe Darion insusi.

Raid Boss-ul Darion va fi echipat intr-o armura Heavy, inarmat cu o sabie de doua maini si scut. Este posibil sa foloseasca o combinatie de skill-uri precum Shield Slam si un nou physical skill numit The Black Dragon Claw.Odata invins, jucatorii vor putea inainta spre ultimul turn, The Tower of Naia.

Tower of Naia este compus pe trei nivele, foarte complexe, foarte intortocheate. Aventurierii vor fi nevoiti sa se confrunte cu adeptii boss-ului Beleth, raid Boss-ul Epidos, fiind limitati de timp, in fiecare camera. La final, se vor confrunta cu Beleth, sau mai bine zis cu mai multi Beleth falsi ( sa nu se creada ca acestia vor fi usor de invins). Beleth va avea acces la o serie de skill-uri foarte puternice precum Chain Lightning si Fireballs, care vor complica batalia si mai mult. Cei care il vor invinge, vor avea satisfactia castigarii uneia din cele mai grele batalii gandite de NCSoft, in Lineage II.

Pentru jucatorii impatimiti, a fost lansat PTS-ul Hellbound The 1st Throne ( Private Test Server) .

 

 

Screenshot-uri din aceste zone noi puteti vedea aici.

 

 

Mai jos puteti urmari o serie de clip-uri din acesti joc:

 

Lineage 2 PvP – Giran Arena – Cyclone Skill
Lineage 2 Kamael Plus
Lineage 2 Kamael PvP

 

 

Cum vi se par noile unitati Kamael in PvP/PvE ?

 

Â