Linia 135 va circula după un traseu modificat, din 8 noiembrie

De: Carmen Ulian / 08.11.2014, 10:00
Linia 135 va circula după un traseu modificat, din 8 noiembrie
Începând de sâmbătă, 8 noiembrie, linia 135 va circula pe un traseu modificat, anunță Regia Autonomă de Transport București (RATB).

În vederea asigurării unei ritmicități corespunzătoare pe linia 135, începând cu data de 08.11.2014, traseul acestei linii va fi modificat astfel încât autobuzele vor circula pe sensul către terminalul ,,CET Sud Vitan”, de la intersecția Calea Floreasca/Șos. Ștefan cel Mare, pe Șos. Ștefan cel Mare, Str. Tunari, Str. Alecu Russo, Bd. Dacia, apoi traseul actual.

Sensul spre terminalul ,,CFR Constanța” nu se modifică.

Pe traseul modificat, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul PMB, autobuzele vor opri pe Șos. Ștefan cel Mare, înainte de intersecția cu Str. Tunari, în stația ,,Stadionul Dinamo” (corespunzătoare liniilor 330 și 335), respectiv în stația ,,Teatrul Metropolis” (corespunzătoare liniei 5 de tramvaie) amplasată pe Str. Tunari.

Menționăm că modificarea traseului liniei 135 a fost impusă de traficul aglomerat din intersecția Calea Dorobanți/Bd. Dacia, unde autobuzele acestei linii întâmpină dificultăți la efectuarea virajului spre stânga pe Bd. Dacia.