Linia tramvaiului 5 se suspenda, din 1 august

Apropo.ro / 31.07.2007, 10:15
Linia tramvaiului 5 se suspenda, din 1 august
In cadrul lucrarilor de modernizare a caii de rulare de pe Cal. Mosilor incepand cu data de 01.08.2007 se vor inlocui piesele de cale din intersectia Cal. Mosilor/Str. Paleologu. Din aceasta cauza tramvaiele liniilor din zona vor circula pe trasee modificate astfel:


In cadrul lucrarilor de modernizare a caii de rulare de pe Cal. Mosilor incepand cu data de 01.08.2007 se vor inlocui piesele de cale din intersectia Cal. Mosilor/Str. Paleologu.

Din aceasta cauza tramvaiele liniilor din zona vor circula pe trasee modificate astfel:

Linia 16 va functiona pe traseul de baza intre Platforma Industriala Pipera si intersectia Str. Maica Domnului/Str. Reinvierii, apoi modificat in ambele sensuri prin Str. Reinvierii, Sos. Colentina, Str. Ziduri Mosi, Bd. Ferdinand, Str. Traian, Cal. Calarasilor, pana la cap linie ‘Sf. GheorgheÂ’ cu intoarcere prin Str. Lipscani, Cal. Mosilor, Str. Sf. Vineri, apoi traseul de ducere.

Linia 5 se suspenda.

Pentru preluarea calatorilor se înfiinteaza linia naveta 605, care va functiona intre Sos. Bucuresti-Ploiesti(cap linie 5) si Foisorul de Foc pe traseul: Bd. Aerogarii, Pasaj Aviatiei, Str. Barbu Vacarescu, Str. Tunari, Bd. Dacia, Str. Traian.

Abonamentele eliberate pe linia 5 vor fi valabile si pe liniile 16 si 605.

In vederea fluentizarii circulatiei pe Str. Ziduri Mosi si Str. Reinvierii tramvaiele liniei 34 vor circula pe un traseu modificat in ambele sensuri de la intersectia Str. Lizeanu/Str. Reinvierii, prin Str. Reinvierii, Str. Maica Domnului, Bd. Lacul Tei, pana la statia ‘Lacul TeiÂ’, unde vor intoarce.