Liniștea în sala de cinema, asigurată de voluntari ninja

Apropo.ro / 18.09.2012, 11:30
Liniștea în sala de cinema, asigurată de voluntari ninja
Dacă nu vrei să te scoată ninja afară din sala de cinema, atunci păstrează liniștea când mergi la cinematograful Prince Charles din Londra.

Cinematograful Prince Charles din Londra a angajat un grup de ninja, pentru a asigura liniștea în sala de vizionare. Atunci când ești peste măsură de obraznic, ninja vor apărea ca de nicăieri și te vor scoate afară din sală, chiar dacă ți-ai plătit biletul la film.

Invizibilii ninja de cinema este un nou concept util pentru păstrarea liniștii în sală. Nu sunt niște ninja adevărați angajați să-ți rupă oasele sau să te taie cu sabia, ci doar să intimideze gălăgioșii.

ninja la cinema

Ninja în acțiune, la cinema

Se spune că sunt invizibili pentru că sunt costumați în negru, astfel că sunt aproape de neobservat când se apropie de tine. Sunt așezați în locuri strategice, ferite de lumina ecranului. Acționează în momentul în care observă pe cineva că vorbește la telefonul mobil, că vorbește foarte tare sau face altceva care deranjează vizionarea filmului de către altcineva.

Ca la fiecare cinema, nimănui nu-i place să fie deranjat în timpul filmului, astfel că obraznicii aflați în minoritate trebuie să suporte consecințele faptelor lor„, spune purtătorul de cuvânt al cinematografului, Paul Vickery.

Unul dintre cei care au avut de-a face cu acești ninja povestește că a fost speriat în primă fază, pentru că nu știa ce se întâmplă, dar până la urmă a fost amuzantă toată situația.